Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
coreldraw x5 kullanıyorum jpg yada herhangi bir resim formatında dosyayı explort etmeye çalıştıgım zaman program tamamen kapanıyor ssadece farklı kaydedebiliyorum ve pdf olarak çıktı alabiliyorum bunun nedeni ne olabilir acaba?
Bir ara bana da olmuştu nasıl düzelttiğimi hatırlayamıyorum. O sıralarda çok fazla format attım programı mı tekrar kurdum veya format mı attım emin değilim ama format vakit alabilir vaktiniz varsa programı yeniden kurun umarım düzelir ...
coreldraw x5 kullanıyorum jpg yada herhangi bir resim formatında dosyayı explort etmeye çalıştıgım zaman program tamamen kapanıyor ssadece farklı kaydedebiliyorum ve pdf olarak çıktı alabiliyorum bunun nedeni ne olabilir acaba?
Service Pack 2 yüklediniz mi? Yüklemediyseniz sebeplerinden biri bu olabilir. Ayrıca Export etmeye çalıştığınız döküman çok büyük olduğunda da bazen çökme yaşanabiliyor.