Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Export yo PSD sorunu (Acil)

porcelain

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Arkadaşlar şöyle bir sorunum var titiz tizi çalışıpta katmanlarına isimler verdiğim ai dosyasını psdye export ederken "some containers in the AI document have been flattened" diyor (ve mecburen okey diyorsunuz çünkü başka seçim yok) tüm katmanları birleştirip psd oluşturuyor. Bu konuda çok acil yardımlarınızı beklemekteyim:sweating::sweating:

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Export edeceklerinizi EPS olarak export etmelisiniz. Ai dosyasını layerları açık ve direkt olarak Ps belgesi olarak kullanmak istiyorsanız bununla ilgili ders ve konu anlatımı mevcut.

kamatos

🌱Yeni Üye🌱
burada aslında yapmak istedğiniz exportun 300 dpi olmadığı ile ilgili uyarı veriyor diye biliyorum ama yinede bakın haklı olmayabilirim

uxexex

🌱Yeni Üye🌱
selam,
layer adında Türkçe karakter de kullanılmış olabilir.
yaşanmamış bir sorun değil

iyi çalışmalar

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
Aslında grup olarak gelmiş olmalı, görünüm layer değil klasör gibi olur. Türkçe kararkter sorunu olması muhtemel tabii, bir göz gezdirin.

you-sufe

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Some containers in the ai document have been flattened hatası için.
Şu saatte gözlerim patlayana kadar bu sorunla uğraştım ve kendimce bir çözüme ulaştım.
Şudur ki ;

illustratorda layerlarla çalıştıysanız layer içindeki tüm grupları çözmeniz gerek, bu halde export ettiğiniz zaman hatayı almamanız gerek. Eğer grup olduğu halde hata vermeden psd export ettiğinizde photoshopta o çözmediğiniz grup düz, yani birleşmiş olarak bir katman olarak geliyo karşımıza.

(CS6)