Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Eylül Sanat Evi / EylülART Logo Çalışmaları

VoDkA

🌱Yeni Üye🌱
Eylül Sanat Evi / EylülART Logo Çalışmaları
İlk Deneme
logoiw.jpg

Son düzenleme:

Benzer konular

gommes45

🏆Pro Tasarımcı🏆
ilk çalışmadaki boyalı fırça hazır vektör dostum daha önce bir logoda görmüştüm sadece rotate etmişsin ve diğerlerininde hazır vektörler olup olmadığını bilmediğim için yorum yapamıycam
bence kendin bişeyler yapmaya çalışki ben yaptım diyebilmeslisin

filizdmr

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
filizcinardemirtas.blogspot.com
Hazır vektörler logo çalışmalarında kullanılmaz çünkü bir logo, adını taşıdığı firmanın yada markanın imzası gibidir kendine özgü olması gerekir.

Ayrıca bir sanat evinin logosu ise, o logo görüntüsünde sanat evinin adını,içeriğini ve ayrıcalığını göstermelidir diye düşünüyorum.

Kolay gelsin ...

VoDkA

🌱Yeni Üye🌱
yorumlarınız için teşekkür ederim...
çalışmalarımda vektörel resim kullanmamaya daha çok özen göstericem sağolun...

enstantane53

🌟Usta Tasarımcı🌟
Firma ismi harika bence... ama bu isme bu denemeler yakışmıyor malesef. ismi gibi profesyonel bir logoyu hakediyor bu firma.

tasarimci45

🌱Yeni Üye🌱
Hazır vektörler logo çalışmalarında kullanılmaz çünkü bir logo, adını taşıdığı firmanın yada markanın imzası gibidir kendine özgü olması gerekir.

Ayrıca bir sanat evinin logosu ise, o logo görüntüsünde sanat evinin adını,içeriğini ve ayrıcalığını göstermelidir diye düşünüyorum.

Kolay gelsin ...

şiddetle katılıyorum

gommes45

🏆Pro Tasarımcı🏆

Kolay gelsin ...

bende bunu anlatmak istemiştim:smile:

SayBorG

🌟Usta Tasarımcı🌟
hazır vektörler, bitmapler bence de çok yanlış. 4. çalışma güzel gibi ama sanırım o da hazır. arkadaşın hazırladığı güzel görünüyor.

eyll.jpg

https://https://img141.imageshack.us/img141/6694/eyll.jpg

font=Ruach LET Plain:1.0

daha önce buna benzer bir çalışma yapmıştım da yarım kaldı müşteri kayıplara karıştı :)dosya da açıkken uyarliim bari dedim ;) işini görürse kullanabilirsin.

ancak sağdaki fırça ters değil mi? :) çizgi sapıyla çizilmiş gibi

soyluturk

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
okansoyluturk.deviantart.com
4 numarali logo tarzi biseyler uzerinde calis. calismalarin sana ve firmaya ozgun olsun. baska logolardan fikir edinebilirsin ama aynisini kullanamazsin. kolay gelsin.

ShellByMrt

🏅Acemi Tasarımcı🏅
:) evet fırça 2 fonksiyonlu gibi olmuş hem ucuyla hem sapıyla çizilebilir gibi, yarım bi çalışmaydı zaten öylesine duruyordu arşivimde, hani olduğu gibi kullanılmaz herhalde diyerekten arkadaş kendi düşüncelerine göre düzenler diye oynama yapmadım üzerinde.