Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sade ve cok hoş olmuş sadece ezgi restaurant yazısısı biraz daha büyük olsaymış beyaz alan biraz boş gibi durmuş o yüzden ama yinede başarılı bir çalışma emegine saglık
emeğine sağlık arkadaşım güzel bir çalışma : ezgi restaurant yazı karekterine takıldım bende. birde bu iç kısımda kullanmıs olduğun karekterinin puntoları biraz büyük gibi geldi bana.. şık bir tasarım ve şık bir sunum ...
broşürün sayfa başındaki yüksekliğine inen kırmızı şerit içersine ornamental desenlerden yerleştirebilirsin eğer istersen bence... daha narin dursun dersen tabi... ama bu haliylede çok hoş bence...
Genelde firma ismi ile ilgili yazı konusunda eleştiri var.Değişik fontlar denedim ama en uyumlusu bu oldu.Büyüklüğüne gelince puntosu büyük denedim ama çok kaba durdu.Yorum ve eleştirileriniz için teşekkürler.
Sade ve güzel görünüyo fakat Ezgi Restourant yazısındaki Drop Shadow efektine pek gerek yok bence, çünkü yazı zaten beyaz zeminde onu öne atmanın ve kırmızı şeritten uzaklaştırmanın pek bi manası yok burda.. Eline sağlık güzel çalışma. .
Sade ve güzel görünüyo fakat Ezgi Restourant yazısındaki Drop Shadow efektine pek gerek yok bence, çünkü yazı zaten beyaz zeminde onu öne atmanın ve kırmızı şeritten uzaklaştırmanın pek bi manası yok burda.. Eline sağlık güzel çalışma. .