Facebook Kapak Footğrafım
Graphi_cart 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 3 Eyl 2009 Mesajlar 96 Tepkime puanı 2 Web sitesi zarifbalci.com 21 Kas 2012 #1
socak 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 9 May 2008 Mesajlar 73 Tepkime puanı 0 Web sitesi www.animatasarim.com 21 Kas 2012 #2 çok güzel dostum ellerine sağlık bayıldım
S snowdrop_986 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 26 Şub 2009 Mesajlar 41 Tepkime puanı 0 22 Kas 2012 #3 Bunu yapmanın bir Programı yada eklentisi var sanırm???
ztar 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 7 Kas 2012 Mesajlar 36 Tepkime puanı 0 22 Kas 2012 #4 elinize sağlık müthiş!
ztar 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 7 Kas 2012 Mesajlar 36 Tepkime puanı 0 22 Kas 2012 #5 Bunun nasıl yapılacağıyla alakalı bir ders niteliğinde çalışmanız olursa çok seviniriz.
Graphi_cart 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 3 Eyl 2009 Mesajlar 96 Tepkime puanı 2 Web sitesi zarifbalci.com 24 Kas 2012 #6 snowdrop_986' Alıntı: Bunu yapmanın bir Programı yada eklentisi var sanırm??? Genişletmek için tıkla ... socak' Alıntı: çok güzel dostum ellerine sağlık bayıldım Genişletmek için tıkla ... ztar' Alıntı: Bunun nasıl yapılacağıyla alakalı bir ders niteliğinde çalışmanız olursa çok seviniriz. Genişletmek için tıkla ... ztar' Alıntı: elinize sağlık müthiş! Genişletmek için tıkla ... Nesnenin önden ve yandan 2 fotoğrafı çekilip montajlandı.Göz yanılması(farkı faketmeniz) amaçlanmıştır.Photoshop programı ile yapıldı herhangi bir eklenti veya programdan yardım alınmamıştır.
snowdrop_986' Alıntı: Bunu yapmanın bir Programı yada eklentisi var sanırm??? Genişletmek için tıkla ... socak' Alıntı: çok güzel dostum ellerine sağlık bayıldım Genişletmek için tıkla ... ztar' Alıntı: Bunun nasıl yapılacağıyla alakalı bir ders niteliğinde çalışmanız olursa çok seviniriz. Genişletmek için tıkla ... ztar' Alıntı: elinize sağlık müthiş! Genişletmek için tıkla ... Nesnenin önden ve yandan 2 fotoğrafı çekilip montajlandı.Göz yanılması(farkı faketmeniz) amaçlanmıştır.Photoshop programı ile yapıldı herhangi bir eklenti veya programdan yardım alınmamıştır.
sangreal35 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 16 Ocak 2010 Mesajlar 26 Tepkime puanı 0 Web sitesi newspagedesigner.org 24 Kas 2012 #7 çok başarılı ya, tebrik ederim.)
Graphi_cart 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 3 Eyl 2009 Mesajlar 96 Tepkime puanı 2 Web sitesi zarifbalci.com 2 Ara 2012 #8 sangreal35' Alıntı: çok başarılı ya, tebrik ederim.) Genişletmek için tıkla ... Çok teşekkürler , iyi forumlar
sangreal35' Alıntı: çok başarılı ya, tebrik ederim.) Genişletmek için tıkla ... Çok teşekkürler , iyi forumlar