Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Fantazi kadın savaşçı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DENIZ gozlum

🌱Yeni Üye🌱
çok güzel olmuş çok beğendim elinize sağlık
iyi çalışmalar

Ali KASAPOĞLU

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.alikasapoglu.com
Bazı değişiklikler yaparak devam ediyoruz.....

gothichaub6.jpg

Ali KASAPOĞLU

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.alikasapoglu.com
Bize göre soldan vuracak bir ışık kaynağı belirliyorum yavaş yavaş.Kıyafetide değiştirmek istedim..Devam ediyoruz, kıyafet ve kılıca geliyoruz yavaş yavaş..
Neydin ne oldun be abla:)
adrianaoo5.jpg

Lucienne

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Kıyafeti çok sevdim. Güzel ilerliyorsun yalnız kadının yüz ifadesi değişmiş, eskisi daha iyiydi bence :) Boynuda kalınlaşmış sanki...
Bir de şöyle Madonnaninki gibi kaslar yapsan :D

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
ali, merhaba. evet en son çalışma giysleri çok güzel nekadar kapalı kıyafet o kadar çekecı;) çok güzel. bence bu çalışma daha bitmedı, sen tabi ki üzerine çalışıcaksın:D ama artik savaş kadına benzemiyor:S daha çok gothic prenses :angel: night angel:angel: piercing falan, tatoo olsun bari:p yokyok eline emeğine sağılık çok güzel bir çalışma:F ama yüzündeki çatlakları sanki gerçek olmamışlar üzerine çalışmalısın;) iyi çalışmalar

Selim MERCANO

👑Efsanevi Grafiker👑
siyah beyazı yanına koyabilseydin arkadaslra daha net kaliteni gösterirdi
mükemmel olmus diyebilirim eline sağlık. takipteyiz :angel:

Ali KASAPOĞLU

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.alikasapoglu.com
lucienne;önceki yüzde hatalar vardı ve ışık her yerden vuruyordu.Işık-gölge uygulayınca ve hataları gidermek isteyince sima değişti:D elden geçecek tekrar tekrar boş vakitlerimde uğraşıyorum data detaylandırma uygulayacam,kıyafet,kılıç ve dövme için değişik görseller tasarlıyorum..

melisa evet savaşçıdan çok gothic havasına büründü..Çizikler ayrı layerda olduğu için ışık-gölge uygulayınca uyumsuz kaldı onuda ayarlayacam..

Doku uygulayacağım daha bu yüzden çözünürlüğü 4000 ppi üzerinde tutmam lazım ki bastırıp duvarıma asayım:p

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
lucienne;önceki yüzde hatalar vardı ve ışık her yerden vuruyordu.Işık-gölge uygulayınca ve hataları gidermek isteyince sima değişti:D elden geçecek tekrar tekrar boş vakitlerimde uğraşıyorum data detaylandırma uygulayacam,kıyafet,kılıç ve dövme için değişik görseller tasarlıyorum..

melisa evet savaşçıdan çok gothic havasına büründü..Çizikler ayrı layerda olduğu için ışık-gölge uygulayınca uyumsuz kaldı onuda ayarlayacam..

Doku uygulayacağım daha bu yüzden çözünürlüğü 4000 ppi üzerinde tutmam lazım ki bastırıp duvarıma asayım:p

hadi bakalım:D baskıdan sonra bir copy da ben isterim:angel:

onruynk

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.onuruyanik.com
Çok uğraşmışsın ve gerçekden de güzel bir tasarım ortaya koymuşsun, 2 tasarım arasındaki ilerleme çok belirgin, eline sağlık... ama bir oyuncu olarak baktığımda beğenmedim, belkide kişisel bir sebepdendir ama ben bu karakteri seçmem.
Devamını merakla bekliyorum, hadi kolay gele...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...