Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Farklı Kaydet

Seyit Tiken

🏆Pro Tasarımcı🏆
Selamün Aleyküm,
Arkadaşlar aşağıdaki görselde gördüğünüz gibi, çember içine alınan kısım seçili olursa ne anlama gelir, kutucuklar boş olursa ne anlama gelir?. Tasarımlarımı internet üzerinden baskıya gönderiyorum, bu alanı nasıl kullanmam lazım?. Yardım ve bilgileriniz için şimdiden teşekkür ediyorum.
RU1ua.png

Benzer konular

Braveart

♾️Grafik Gurusu♾️
Standart olarak o seçenek işaretli durumda zaten. Yanlış bilmiyorsam çalışmalarınızda kullandığınız renk profilleriniçalışma dodyası içine gömer. Tekrar başka bir pc de açıldığında o profil değerlerini kullanabilsin diye. Bu şekilde kayıt edebilirsiniz, hiç bir sorun olmaz.

kasapcarlos

🌟Usta Tasarımcı🌟
Embed color profiles seçeneğini aktif ederseniz yaptığınız çalışma da kullandığınız renk profilleri birlikte dosyanıza gömülü olarak baskıya gider dolayısı ile renk problemi yaşamazsınız.(Renk de sıkıntı yaşamanıza başka şeylerde etkili olmaktadır.Örneğin ekran kalibrasyonunun hatalı olması vb. ......)

Embed fonts using True doc seçeneğini aktif ederseniz
çalışma içersinde kullandığınız fontlar çalışma içersine gömülü olrak gider.Textleri convertlemeden başka makineye taşıyıp müdahale etmek için idealdir.ama dosya boytu büyür.Ayrıca kabul etmenizi istediği bir sözleşme penceresi sizi karşılar.

Seyit Tiken

🏆Pro Tasarımcı🏆
Arkadaşlar verdiğiniz bu değerli bilgilerden dolayı çook teşekkür ediyorum, Allah razı olsun...