Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamün Aleyküm, Arkadaşlar, Farklı Kaydet penceresinde, cember içine aldığım bu ayarın fonksiyonu nedir, ne işe yarıyor?, yanıtlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum.
Yılmaz aby çook teşekkür ediyorum, nasıl anladığımı arzedeyim : Malum, kullandığımız bir font, başka bilgisayarda olmayabilir?, demek istediğim, Corel'de bir yazı yazdım, bu yazıyı Convertlemedim, yukarıda bahsettiğim, "Farklı Kaydet" penceresindeki kutucuğa çentik atım, başka bilgisayarda açıldığı zaman, kullandığım fontlar çıkar mı ve dijital baskı yapılabilir mi?, yani kısacası, "Farklı Kaydet" teki ayarla, Convert'teki ayarın işlevi aynı mıdır?, teşekkür ediyorum, Allah razı olsun.
Anlayışın doğru.Convertlenince fontlar nesne olur.convert etmeden o çentiği işaretleyince fontlarda beraber gideceğinden açma işlemi uzar.Başka bilgisayara gönderdiğin işi mümkünse convert ederek yolla.o çentikle convert başka başka şeylerdir bunu karıştırmayalım.convert edilmiş iş fontlarla yeniden düzenlenmez sebebi nesneye çevrilmesinden.nesne olan her işi başka bir bilgisayarda rahatlıkla açabilirsin.karşı tarafın corel sürüm numarası senin kullandığınla aynı yada daha yüksek olması gerekiyor.