Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aklımı seveyim Bunlar çok güzel oldu ellerine sağlık canım benimde aklıma ) Ama bak yazarken dikkatimi çekti 2. logoda aralık biraz geniş sanki ne dersin ?
emeğinize sağlık. siz bunu öylesine mi yaptınız. yaptığınız yeri bilsem yorum yapıcamdaa... magenta ya % 10 - 12 siyah vermişsiniz heralde onu % 100 magenta yapsanız
18-35 yaş çalışan kesim için yaptım . kullanılacak çok başarılı bulmuşlar arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler. bu işi bana alcak vermişti yapmam için yardımcıda oldu teşekkürler ediyorum onada.
emeğinize sağlık. siz bunu öylesine mi yaptınız. yaptığınız yeri bilsem yorum yapıcamdaa... magenta ya % 10 - 12 siyah vermişsiniz heralde onu % 100 magenta yapsanız
Yorumunuz için teşekkürler. Firma logoları beğendi. Kendilerine renklerin uyumlu olduğunu düşünüyorlar. Rengin öyle olmasını özellikle ben istedim. Genç kesime en çok yakışan renklerden biri.
Bence iki çalışmayı harmanlarsanız ortaya daha iyi bir sonuççıkacaktır.1. çalışmanın renk doygunluğunu 2. çalışmanın fontu ile belki biraz daha farklı şekillerde deneyebilirsiniz.Kolay gelsin.