Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ordaki ahcı abiyi ben bir salonun menüsünde kullanmıştım. ve ilk çalışmamdı buradaya koyucam bi türlü fırsatım olmuyo diğer bilgisayarda çok beğenmiştim abim bile şaşırmıştı bu senmi yaptın diye menü için tabi
Peki müşteri sana gelse ve deseki: ''Kardeşim, ben bu ahçıyı A firmasında, B firmasında, alfenin bütün firmalarında da gördüm. Sen bana özel bir çalışma yapmak için para alıyorsun. Nedir bu? '' derse cevabını çok merak ettim.
Hımm haklısınız lakin biz dijital baskı firmasıyız ajans değiliz siz zaten bastırdıgınız baskının parasını verıyorsunuz tasarımın değil. Beğenmediyseniz gidin bi ajansla anlaşın size özel çalışma yapsın getirin biz baskıya verelim yok ben ajansa falan para veremem dıyorsanız e o zaman verin bana xxxx ytl ben yapayım kurumsallarınız yok o da olmaz z 1 m2 10 dolardan hem bastırıp hemde kurumsalımı yaptıracagım dıyorsanız. Bizede Hadiiiiiiiiii Len demek Düşer. Bak ne Güzel Anlattım Müşterime Artı bu deneme amaclı bir şey bı sahibi yok tasarımın