Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Fatihcee Askerde :)

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Maşaallah Fatih daha kışlaya girmeden tezkere yi aldın.Hadi hayırlı olsun :))

_aysegul_1

🏅Acemi Tasarımcı🏅
allah annene babana kavuştursun . sağ salim gitip gelmek dileğiyle.

artdevil

👑Efsanevi Grafiker👑
kardeş şimdiden hayırlı teskereler bende bi asker olarak durumu çok iyi anlıyabilirim ama benim asklerlik bitti sayılır malum biz 5 ay yapıyoruz askeriyedeki deyimiyle poşet olarak
tekrar hayırlı teskereler diliyorum

fatihcee

♾️Grafik Gurusu♾️
allah annene babana kavuştursun . sağ salim gitip gelmek dileğiyle.

Teşekkürler özellikle annem benden daha heyecanlı :)

kardeş şimdiden hayırlı teskereler bende bi asker olarak durumu çok iyi anlıyabilirim ama benim asklerlik bitti sayılır malum biz 5 ay yapıyoruz askeriyedeki deyimiyle poşet olarak

Eyvallah Allah razı olsun. Sanada hayırlı tezkereler dilerim :)

arizek

🌟Usta Tasarımcı🌟
hayırlı tezkereler..

bitirene kadar biraz sıkıntı çekeceksindir muhakkak ama bittikten sonra da her hatırladığında keyif alacaksın..

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑

Neden Poşet dediklerini de anlatsana :rofl::rofl:

fatihcee

♾️Grafik Gurusu♾️
hayırlı tezkereler..

bitirene kadar biraz sıkıntı çekeceksindir muhakkak ama bittikten sonra da her hatırladığında keyif alacaksın..

Teşekkürler. Bitirenler hep aynısını diyorlar :)

bu arada hayırlı teskereler fatihceee

Teşekkürler :)

Şu poşet olayını merak ettim :D

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Anlatayım mı ? :))

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Teşekkürler. Bitirenler hep aynısını diyorlar :)

Teşekkürler :)

Şu poşet olayını merak ettim :D

Kısa dönem askerlik yapan bir grup askeri ( henüz kışlaya yeni katılmışlar ) komutanları ağaçlık bir alana temizlik ( Mıntıka Temizliği ) yapmaya götürmüşler:))
Daha önce yağmur yağdığı için yerler de çamurluymuş :)
temizlik yapacakları alana girmeden önce içlerinden bir tanesi cebinden çöp poşeti çıkarıp postalların üzerine geçirmiş.Bunu izleyen diğer askerler de başlamış tek tek ceplerinden poşetleri çıkarmaya :) Meğer içlerinden bir tanesi bu poşet olayını düşünmüş ve diğer arkadaşlarına da yanlarına poşet almalarını söylemiş.Tüm askerlerin ayaklarında poşetle onları gören komutanları o günden sonra onlara bu ismi takmışlar :))
Poşet gel!
Poşet şunu yap! vs.vs.
O günden sonra Kısa dönem askerlerin ismi poşet olarak kalmış:rofl::rofl:

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Teşekkürler.

Poşet he güzelmiş :)

Fatih bende asker fıkaraları çoktur :rofl:
Seni iyice askerliğin havasına sokalım bir fıkra ile:rofl:
Albay, binbaşıya :
-Yarın güneş tutulacak. Bu her zaman görülen bir şey değildir. Erleri talim elbiseleri ile talim meydanına getirin de olayı görsünler. Bende orada bulunup kendilerine gerekli bilgiyi verecegim. Şayet yağmur yağarsa, tabii bir şey göremeyiz .O zaman erleri, üstü kapalı talimgaha götürürsün.
Binbaşı, yüzbaşıya :
-Albayın emri ile yarın sabah saat dokuzzda güneş tutulacak. Bu her zaman görülen bir olay değildir. Şayet hava kapalı olursa bir şey görülemeyecektir. Bu durumda tutulma, kapalı talimgahta gerekli talim elbisesiyle yapılacaktır.
Yüzbaşı, teğmene :
-Albayın emri ile yarın sabah dokuzda taalim elbisesi ile güneş tutulmasının açılış merasimi yapılacaktır. Şayet yağmur yağarsa ki bu durum pek görülen bir olay değildir, Albay kapalı talimgahta gerekli bilgiyi verecektir.
Teğmen, başçavuşa :
-Yarın sabah dokuzda hava güzel olursa, talim kiyafeti ile albay tutulacak. Kapalı talimgahta yağmur yağarsa, alayın meydanında manevra yapılacak. Çünkü bu her zaman görülen bir olay değildir.
Basçavuş, askere :
-Yarın sabah saat dokuzda kapalı talimgaahta Albayı tutacağız. Sabah hepiniz talim techizat ile hazır olun.
Askerler kendi aralarında :
-Yarın sabah bizim basçavus Albayı tutukklayacakmış.

:)) :)) :))

fatihcee

♾️Grafik Gurusu♾️
Fatih bende asker fıkaraları çoktur
Seni iyice askerliğin havasına sokalım bir fıkra ile
Albay, binbaşıya :
-Yarın güneş tutulacak. Bu her zaman görülen bir şey değildir. Erleri talim elbiseleri ile talim meydanına getirin de olayı görsünler. Bende orada bulunup kendilerine gerekli bilgiyi verecegim. Şayet yağmur yağarsa, tabii bir şey göremeyiz .O zaman erleri, üstü kapalı talimgaha götürürsün.
Binbaşı, yüzbaşıya :
-Albayın emri ile yarın sabah saat dokuzzda güneş tutulacak. Bu her zaman görülen bir olay değildir. Şayet hava kapalı olursa bir şey görülemeyecektir. Bu durumda tutulma, kapalı talimgahta gerekli talim elbisesiyle yapılacaktır.
Yüzbaşı, teğmene :
-Albayın emri ile yarın sabah dokuzda taalim elbisesi ile güneş tutulmasının açılış merasimi yapılacaktır. Şayet yağmur yağarsa ki bu durum pek görülen bir olay değildir, Albay kapalı talimgahta gerekli bilgiyi verecektir.
Teğmen, başçavuşa :
-Yarın sabah dokuzda hava güzel olursa, talim kiyafeti ile albay tutulacak. Kapalı talimgahta yağmur yağarsa, alayın meydanında manevra yapılacak. Çünkü bu her zaman görülen bir olay değildir.
Basçavuş, askere :
-Yarın sabah saat dokuzda kapalı talimgaahta Albayı tutacağız. Sabah hepiniz talim techizat ile hazır olun.
Askerler kendi aralarında :
-Yarın sabah bizim basçavus Albayı tutukklayacakmış.

:D:D:D:D:D:D
Abi bu çok sağlammış ya :D