Neler yeni

Faturadan satır silme sorunu.

photodesigner

🏅Acemi Tasarımcı🏅
merhaba arkadaşlar,mesela fatura,fiş ve benzeri çalışmalardan satır eksiltmem gerekiyor,satır çizgisini delete ledikten sonra oluşan boşluğu nasıl birleştirebilirim. işleminin pratik bir çözümü varmı acaba? bu konuda bana yardımcı olursanız çok mutlu olurum.şimdididen teşekkürler...

Benzer konular

Önder Adem

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.istanbulletiket.com
merhaba arkadaşlar,mesela fatura,fiş ve benzeri çalışmalardan satır eksiltmem gerekiyor,satır çizgisini delete ledikten sonra oluşan boşluğu nasıl birleştirebilirim. işleminin pratik bir çözümü varmı acaba? bu konuda bana yardımcı olursanız çok mutlu olurum.şimdididen teşekkürler...

Bunu hangi programda yapıyorsunuz?

Grafik34

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Çizgilerin hepsini seçip otomatik hizalayarak. (Align Distrubute) yapabalirsin bütün programlarda bu mevcuttur.

photodesigner

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Çok özür diliyorum kullanılan program Coreldraw x4...cvp için teşekkür ederim.

photodesigner

🏅Acemi Tasarımcı🏅
thumb_49f89b7ae1073690536428.jpg
[/url][/IMG]

Arkadaşlar tekrar merhaba durum tam olarak resimdeki gibi ne yaptıysam olmadı...ne yapacağımı şaşırdım :sweating:

Fatos KESKİN

👑Efsanevi Grafiker👑
Ben senin yerinde olsam çizgilerin hepsini atarım. Satır aralarının kaç milimetre olmasını istiyorsan, tranformation menüsünden-position bölümüne değer girerim (mesela -7 yazdığınızda 7 mm alta çizgi atar) ve ordan otomatik olarak çizgilerimi çoğaltırım.

graphic1wrf.jpg

photodesigner

🏅Acemi Tasarımcı🏅
fatoş hanım değerli bilgileriniz için çok teşekkür ederim dediğiniz gibi yapınca satır aralarının ölçüsü genişliyor.bir satır silip fatura ölçüsünün satır oranında daralması gerekiyor. gerekiyor.bir defasında bir grafikerin yaptığını görmüştüm.fakat ben yapamadım malesef.

Fatos KESKİN

👑Efsanevi Grafiker👑
Ne kadar satır küçülttüyseniz faturanın en dış çerçevesini ona yapıştırcaksınız. Sorun ne anlamadım ?

user82

🌟Usta Tasarımcı🌟
Aralardaki noktalı çizgilerin hepsini seç ve shift+a komutlarını kullan. Bu yatayda hizalamanı sağlar. Dikeyde hizalamak içinse shift+e komutunu kullanmalısın.

user82

🌟Usta Tasarımcı🌟
:) Sorun değil yardımcı olduysak ne mutlu bize :)