Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

fen lisesi logo tasarımı

grafikersin

🌟Usta Tasarımcı🌟
Tokat Milli Piyango İhya Balak Fen Lisesi logo tasarımı, sizce hagisi ?
logodm3.jpg

Benzer konular

efsunlu_kizz

🏆Pro Tasarımcı🏆
ben ikincisi diyorum ama kırmızı yerine mavi daha çok yakısırdı derim okul diyince benim aklıma mavi geliyor nedense :)

elkor84

🏆Pro Tasarımcı🏆
1 ve 4 numara çok güzel olmuş.özellikle 4 numaraya bayıldım.ne kadar sade ve güzel bir logo.ellerine sağlık. :artipuan:

sedhat

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ben 1 noyu beğendim.Ayrıca gözüme takılan inceltme işareti TDK tarafından kaldırıldığını biliyorum.Belki yanılıyor olabilirim emeğine sağlık arkadaşım

N/A9

🏆Pro Tasarımcı🏆
Emeğine sağlık... Aslında 1 numara çok güzel olmuş... Fakat bir okul logosu olduğunu düşünürsek.. basılacağı alanlar gravattan, okul forması üzerine, şapkaya v.s... v.s... birçok farklı alana uygulanacaktır. ve 1 numaranın uygulaması oldukça zor olur... bu yüzden ben 4 numara diyorum o da hiç fena olmamış...

warwin

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
1 numara güzel.Diğerleride fena değil ama okula uygunluk açısından 1 derim.

grafikersin

🌟Usta Tasarımcı🌟
ben ikincisi diyorum ama kırmızı yerine mavi daha çok yakısırdı derim okul diyince benim aklıma mavi geliyor nedense :)
teşekkür ederim...

1 ve 4 numara çok güzel olmuş.özellikle 4 numaraya bayıldım.ne kadar sade ve güzel bir logo.ellerine sağlık. :artipuan:
teşekkür ederim...

ben 1 noyu beğendim.Ayrıca gözüme takılan inceltme işareti TDK tarafından kaldırıldığını biliyorum.Belki yanılıyor olabilirim emeğine sağlık arkadaşım
teşekkür ederim...
inceltme işareti kaldırılmadı... :)

Emeğine sağlık... Aslında 1 numara çok güzel olmuş... Fakat bir okul logosu olduğunu düşünürsek.. basılacağı alanlar gravattan, okul forması üzerine, şapkaya v.s... v.s... birçok farklı alana uygulanacaktır. ve 1 numaranın uygulaması oldukça zor olur... bu yüzden ben 4 numara diyorum o da hiç fena olmamış...
teşekkür ederim...
logoların hepsini de tasarlarken uygulanabilirliklerini de göz önünde bulunduruyorum. 1 numaralı logo uygulanacak yere göre sadeleştirilerek (kendi çizgilerinde) kullanılabilir aslında. :)

1 numara güzel.Diğerleride fena değil ama okula uygunluk açısından 1 derim.
teşekkür ederim...

Hepyek

👑Efsanevi Grafiker👑
Lisenin adini sari yaparsan bitti bu is.

Yükselen1

🌱Yeni Üye🌱
Ben de 2 numara derdim... baskı tekniği açısından da değerlendirdiğimde 2 renkk olsun tek renk olsun daha rahat yapma imkanı vermekteydi.. Hayırlı olsun .. Hepsi birbirinden hoş olmuş....

x-ir

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
iinsan.wordpress.com
4. yü beğendim
1. güzel ama sanki buna daha önce görmüş gibiyim .. ne hatırlayamıyorum.. yanılıyorda olabilirim

Son düzenleme:

grafikersin

🌟Usta Tasarımcı🌟
4. yü beğendim
1. güzel ama sanki buna daha önce görmüş gibiyim .. ne hatırlayamıyorum.. yanılıyorda olabilirim
Teşekkür ederim...
size logonun ortasındaki atom figürü daha önce görmüş hissi uyandırdı sanırım, çünkü o heryerde sıkça kullanılan bir çizim (tabi bire bir aynısı anlamında söylemiyorum bunu.)

Teşekkür ederim...

Yasemin

Belgisiz Sıfat
👑Efsanevi Grafiker👑
1 numara tam bir numara olmuş ellerine sağlık

mfb

🌱Yeni Üye🌱
4 iyi ve 5 tede kırmızı noktalar harici oda fena değil