İyi Günler Arkadaşlar Bana Fenerbahçe Ambleminin PSD uzantılı dosyası lazım Üstteki resim gibi:wink:
B baymte 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 10 Şub 2009 Mesajlar 8 Tepkime puanı 0 28 Ara 2009 #1 İyi Günler Arkadaşlar Bana Fenerbahçe Ambleminin PSD uzantılı dosyası lazım Üstteki resim gibi:wink:
R refazmutlu 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 2 Mar 2008 Mesajlar 60 Tepkime puanı 0 29 Ara 2009 #2 Aslında bende arıyorum. Elinde olan varsa ve bizimle paylaşırsa yılın son iyiliğini yapmış olur.
R refazmutlu 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 2 Mar 2008 Mesajlar 60 Tepkime puanı 0 30 Ara 2009 #3 baymte' Alıntı: İyi Günler Arkadaşlar Bana Fenerbahçe Ambleminin PSD uzantılı dosyası lazım Üstteki resim gibi:wink: Genişletmek için tıkla ... 30 milyon Fenerbahçe'linin birinde bile bu dosya yok mu?
baymte' Alıntı: İyi Günler Arkadaşlar Bana Fenerbahçe Ambleminin PSD uzantılı dosyası lazım Üstteki resim gibi:wink: Genişletmek için tıkla ... 30 milyon Fenerbahçe'linin birinde bile bu dosya yok mu?
vejdi ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 14 Tem 2007 Mesajlar 1,642 Tepkime puanı 27 30 Ara 2009 #4 fenerbahçe logo logo | Best Brands of the World buradan indirin corelde istediğiniz kadar büyütün export yapıl seceneklerden transparan psd kaydedin
fenerbahçe logo logo | Best Brands of the World buradan indirin corelde istediğiniz kadar büyütün export yapıl seceneklerden transparan psd kaydedin
R refazmutlu 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 2 Mar 2008 Mesajlar 60 Tepkime puanı 0 30 Ara 2009 #5 vejdi' Alıntı: fenerbahçe logo logo | Best Brands of the World buradan indirin corelde istediğiniz kadar büyütün export yapıl seceneklerden transparan psd kaydedin Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler ancak bende corel yok, ayrıca kullanmasınıda bilmiyorum. Başka bir yöntemi var mı?
vejdi' Alıntı: fenerbahçe logo logo | Best Brands of the World buradan indirin corelde istediğiniz kadar büyütün export yapıl seceneklerden transparan psd kaydedin Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler ancak bende corel yok, ayrıca kullanmasınıda bilmiyorum. Başka bir yöntemi var mı?
S Stiff 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 30 Ara 2009 Mesajlar 13 Tepkime puanı 0 30 Ara 2009 #6 Hocam merak ettim.PSD dosyasını ne yapacaksın ?
R refazmutlu 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 2 Mar 2008 Mesajlar 60 Tepkime puanı 0 30 Ara 2009 #7 Stiff' Alıntı: Hocam merak ettim.PSD dosyasını ne yapacaksın ? Genişletmek için tıkla ... Herkes bir gün Fenerbahçeli olacaksa her eve lazım demektir:rofl: Şaka bir yana, psd olmasa da olur. Yeterki çözünürlüğü yüksek jpeg, png vs olabilir. Yeterki PS'da kullanabilelim...
Stiff' Alıntı: Hocam merak ettim.PSD dosyasını ne yapacaksın ? Genişletmek için tıkla ... Herkes bir gün Fenerbahçeli olacaksa her eve lazım demektir:rofl: Şaka bir yana, psd olmasa da olur. Yeterki çözünürlüğü yüksek jpeg, png vs olabilir. Yeterki PS'da kullanabilelim...