Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Zeminde kullanılan renk kahverengiye kaçmış sanki. Bir de festivali derken "i" harfinde kulllandığınız yaprak figürüne de gerek yok bence. Gözü yoruyor biraz.
Bu daha güzel olmuş bunun üzerinden gidebiliriz bence...Turuncuyu daha canlı yapıp yazıyı mavi beyaz tonunda kullanırsan yazının fontunu değiştirirsen "ve" yi de köşede değilde ortaya alırsan bence güzel olacak
Bu daha güzel olmuş bunun üzerinden gidebiliriz bence...Turuncuyu daha canlı yapıp yazıyı mavi beyaz tonunda kullanırsan yazının fontunu değiştirirsen "ve" yi de köşede değilde ortaya alırsan bence güzel olacak
Noktanın olduğu yeri biraz daha düzelt, ben hızlıca boyadım sadece. Hoş durmuyor yakından Bir de 39 un çerçevesini de düzelt, ayrıca gölgeleride biraz daha kıs belki düzgün olur daha.
İçteki desen oluşturan yaprakların damar çizgileri var da dıştaki asıl yeşil yaprağın neden yok? Siyah dışında farklı bir renk olsa ve font değiştirilse kişisel fikrim. Onun dışında genel olarak güzel.
İçteki desen oluşturan yaprakların damar çizgileri var da dıştaki asıl yeşil yaprağın neden yok? Siyah dışında farklı bir renk olsa ve font değiştirilse kişisel fikrim. Onun dışında genel olarak güzel.
Şans eseri öyle dolanırken gördüm yazdığını bildirim falan gelmiyor burdan anlaşılan takip edersen cevap yazılıp yazılmadığını görüyorsun.. Ben daha bir şey yapamadım yoğun oluyorum üstünde uğraştıkça daha güzele doğru gidiyorsun inşallah bende birşeyler yapmaya çalışacağım ne kadar bende çok eleştiri alıyor olsam bile