Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
başaklar çok kalabalık göstermiş bence.başakları kaldırıp,alta koyduğunuz yarım daireyi tam bir daire haline getirip coffee üstte,fest altta kalacak şekilde hazırlayabilirsiniz.elinize sağlık.
başaklar çok kalabalık göstermiş bence.başakları kaldırıp,alta koyduğunuz yarım daireyi tam bir daire haline getirip coffee üstte,fest altta kalacak şekilde hazırlayabilirsiniz.elinize sağlık.
Logoda zaten başak mevut, tekrar eklemenizi tavsiye etmiyorum. Ek olarak fazlada değişiklik yapmayın derim, yaptığınız değişiklik sade, uygun ve hoş...Başarılar.
bence daha renkli daha kıvrak bişeyler yapmalsıın logdan bağımsız olmalı tabiki schlotzsky yazısını kullan birebir ama biraz daha renkli ve elastik kıvrımlı bi çalışmada denemelisin çünkü festival eğlence için bu logo ağır kaçmış gibime geliyor ama yine tercih senin kolay gelsin...
arkadaşım güzel olmuş ama kahvenin nasıl bir bitki olduğunu bilmeyenler için (örnek ben) o yantaraftaki şekilleri buğdaya benzetebilirler ama güzel olmuş
arkadaşım güzel olmuş ama kahvenin nasıl bir bitki olduğunu bilmeyenler için (örnek ben) o yantaraftaki şekilleri buğdaya benzetebilirler ama güzel olmuş