Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Fethiye Fatih Anadolu Lisesi Logo Çalışmaları

ßy_folkonsa

🏅Acemi Tasarımcı🏅
konumu gereksiz mesajlarınızla kirletip sohbet ortamına dönüştürmekten vazgeçseniz çok makbule geçer gerçekten...

beğenmiyorsan uzatma kardeşim? tamam anladım beğenmiyorsun.beğenmek zorundada değilsin laf atıcam diye çırpınmanada gerek yok, sakin..

YuBayer

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
konumu gereksiz mesajlarınızla kirletip sohbet ortamına dönüştürmekten vazgeçseniz çok makbule geçer gerçekten...

beğenmiyorsan uzatma kardeşim? tamam anladım beğenmiyorsun.beğenmek zorundada değilsin laf atıcam diye çırpınmanada gerek yok, sakin..

Akıllı ol, aklını alırım bak !

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
Zamane gençleri güler misin ağlar mısın ? ... (la havle)

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
Sen de biliyorsun ki söyleneck söz çok söylemiyoruz diye farklı yorumluyorlar ki yazık...

Value

Hasta la vista
👑Efsanevi Grafiker👑
okulda değerlendirmede bulunacak kişiler beni sınırlandırdı bende logoyu sınırlandırdım.

daracık bir geçitten kafa üstü geçmem gerekti bende geçtim yani yapacak birşey yok :(
buraya gelipte logoda siyah beyaz olur,logoda font uyumlu olmalı,renkler siyah olmalı,bunlar logoya benzemiyor gibi klasik cümleler kurmak yerine şurası şöyle,burası böyle olsa daha güzel olur kardeşim diyip örneklendirme yapsanız bir yerleriniz kopuverir boşverin.

siz herşeyin en iyisisiniz,siz bu işin müdavimlerisiniz,siz bu işlerden anlıyorsunuz.

bizde hiçbirşeyden anlamıyoruz,hiçbirşeyi beceremiyoruz,yaptığımız işler sürekli kıytırık oluyor..

ne yapalım ölelim mi o zaman?

ben sizin görüşlerinize saygı duyuyorsam sizde benim emeğime saygı duyun,-'lere yoğunlaşmak yerine örneklendirme yaparak yardımcı olmaya çalışın bana yeter.
saygılarımla ;)

Birkaç kelam etmezsem sanırım patlarım..

Arkadaşım, akıl danışmaya gelmişsin ama maşallah arsızlık diz boyu..
Sanıyorum şimdiki gençlikde trend bu...

Sayın YuBayer tecrübesine ve bilgisine dayanarak ziyadesiyle yapıcı yaklaşıp en doğru yanıtı vermiş..
Biraz akıllı olsan bu veriden çok rahat faydalanabilirdin ama açıkcası yaklaşımını sıkıntılı görüyorum..

Sen bu logo işini bırakıp ağırlığı büyüklerinle nasıl konuşacağına ve diyalog kuracağına verirsen, çok daha isabetli olur senin için :wink:

Hadi bakalım...

Son düzenleme: