Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Fh de hazırlanmış çalışmayı corele alabiliyormuyuz baskıya yönlendirmek için?

epica

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.keremgultekin.com
Fh de hazırlanmış çalışmayı corele alabiliyormuyuz baskıya yönlendirmek için? Alabiliyorsak sorunsuz nasıl yapabilirim. Forumda bulamadım konular içinde varsada özürdilerim şimdiden. Teşekkürler

Benzer konular

Everlost

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Fh'de eps olarak exportlayıp, corelde open ile açarak istediğiniz işlemi yapabilirsiniz.

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
bir de export edip pdf yapın bakalım ya da baskıya gönderir gibi print edip sonra adobe distiller'den pdf'e çevirin

epica

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.keremgultekin.com
bir de export edip pdf yapın bakalım ya da baskıya gönderir gibi print edip sonra adobe distiller'den pdf'e çevirin

adobe distiller 9 kurdum ama fh ayarlarını çözemedim o nedenle kitlendim nettede döküman bulamıyorum açıkcası yada ben bugün bir iş beceremiyorum :/

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
freehand ayarlarını bu şekilde yapıp bir deneme alın isterseniz

cinici

🌱Yeni Üye🌱
ben genelde vektörel çizimleri corele atıyorum efek gölgeledirme veya başka işlem yapmadan.genellikle logolar. efektli çalışmalarda corele export yapma derim çünki farklı firmaların hazırladığı program olduğu için uyumsuz sorun çıkartıyor. çizimleri yap copy paste yöntemiyle corele at efekt ve gölgelendirmeleri corelde yap.
kolay gelsin.

kaptikacti

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ai formatında export et eğer işlem yapmayacaksan convert yap yoksa problem olur yazılarda ai 7 formatında export etmeyi unutma

uzmanbz

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar fh te hazırlanan işi masaüstüne fh8 olarak kaydedin daha corelden import edin sorunsuz alabilirsiniz. iyi çalışmalar.