Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Fidancılık firması icin Kartvizit çalışmam. Birikim Süs Bitkileri

cesurmeneli

🌟Usta Tasarımcı🌟
teşekkür ederim grafi_X ;)

başkası dediğin yine benim çalışmamdı zaten kadeşim ve benzememesine ragmen degistirdim
- botanik bilgisi olanlar bilir -güncel halide bu ve ordada yazdığım gibi özel "palmate (palmiye)" yaprağıdır ve alakası yok yinede teşekkür ederim ilgin icin.

dostum maksadım incitmek değildi. ben sadece benzettim. benim iki tanede botanikçi ev arkadaşım var onlarda benzetti. cahil muamelesi yapma lutfen.
bilgisizce eleştirdiğimi sanıyorsan eleştirimi geri alıyorum.

Selim MERCANO

👑Efsanevi Grafiker👑
dostum maksadım incitmek değildi. ben sadece benzettim. benim iki tanede botanikçi ev arkadaşım var onlarda benzetti. cahil muamelesi yapma lutfen.
bilgisizce eleştirdiğimi sanıyorsan eleştirimi geri alıyorum.

Estagfurullah kardesim herkes yorumunu yapar genel sonuca bakılır
sonucda hangi yaprağı kullandığımı biliyorum ama bilende bilmeyende aynı sonucu görmeye baslayınca değiştirdim ve cahil muamelesi yok ortada kimsenin hattine de değil zaten yalnıs birsey söylediysek sürcü lisan edilmiştir. artniyet yok ortada neden bilen bilir dediğimin acıklamasınıda yapayım madem yanlış anlaşıldı. arkadasım. Herkes maruannanın resmiyle yorum getirdiklerinde (grafikerler! ortamında!) 5 ile 7 yapraklı bir sembolün farkını varamaması ve görmemesini sahsen icerledim bundan dolayı botanikciler arasında kullanılcak bir kartvizit oldugundan bilen bilir dedim.sana karşı olan birsey yok ilgi ve alakan icin tekrar teşekkür ederim arkadasım. Maksat çalışmalar dahada güzel olsun birbirimizi kırmadan...

cesurmeneli

🌟Usta Tasarımcı🌟
Estagfurullah kardesim herkes yorumunu yapar genel sonuca bakılır
sonucda hangi yaprağı kullandığımı biliyorum ama bilende bilmeyende aynı sonucu görmeye baslayınca değiştirdim ve cahil muamelesi yok ortada kimsenin hattine de değil zaten yalnıs birsey söylediysek sürcü lisan edilmiştir. artniyet yok ortada neden bilen bilir dediğimin acıklamasınıda yapayım madem yanlış anlaşıldı. arkadasım. Herkes maruannanın resmiyle yorum getirdiklerinde (grafikerler! ortamında!) 5 ile 7 yapraklı bir sembolün farkını varamaması ve görmemesini sahsen icerledim bundan dolayı botanikciler arasında kullanılcak bir kartvizit oldugundan bilen bilir dedim.sana karşı olan birsey yok ilgi ve alakan icin tekrar teşekkür ederim arkadasım. Maksat çalışmalar dahada güzel olsun birbirimizi kırmadan...

tamam dediğin gibi olsun..:)

ZUCKER

♾️Grafik Gurusu♾️
çalışmanı daha yeni gördüm arkadaşım...hani bizim siyahımız nerdeeee:):):)alt taraftakiler daha iyi...ön kısmında ismin etrafındakiler fazlalık... bizki herzaman sadelikten yanayız, müşteriye bari onların kalkması için ikna et...gene tahtaya dizmişsin çalışmalarını buda senin farkın olsun bu sefer bişey demiyorum:):):)kolay gelsin arkadaşım...eline sağlık...

Selim MERCANO

👑Efsanevi Grafiker👑
çalışmanı daha yeni gördüm arkadaşım...hani bizim siyahımız nerdeeee:):):)alt taraftakiler daha iyi...ön kısmında ismin etrafındakiler fazlalık... bizki herzaman sadelikten yanayız, müşteriye bari onların kalkması için ikna et...gene tahtaya dizmişsin çalışmalarını buda senin farkın olsun bu sefer bişey demiyorum:):):)kolay gelsin arkadaşım...eline sağlık...

Teşekkür ederim arkadasım. Sade olucak mesaj alındı;) :) tahtaya koydum ama busefer renkle oynadım daha belirgin olsun diye :D;)

sea 07

🏅Acemi Tasarımcı🏅
güzel bir çalışma olmuş kişi zaten çiçekçi, onada böyle çiçekli bir kart yapılması normaldir.kolay gelsin

memoli4646

♾️Grafik Gurusu♾️
oooo üstad döktürmüşsün yine, logo renk uyumları çok güzel valla, ama ben zeminli olanı tuttum ;)

fatihoduncu

🌱Yeni Üye🌱
isimleri düzelttiğin iyi olmuş hoş çalışma ellerine sağlık kardeş

qaqa

🏅Acemi Tasarımcı🏅
güzel olmuş... yanlız bitki resmine dikkat et adamların başına iş açmasın :) hint kenevirini çağrıştırıyorda :)

AlpaslanCelik

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.blogalp.com
Artık 21. yy bussines cart yani kartvizitlerde yatay yazıları kaldırmıyor die düşünüyorum.Kampanyada afişe yazılan ŞOK! yazıları bile neredeyse belini düzledi diyebiliriz.

Selim MERCANO

👑Efsanevi Grafiker👑
Artık 21. yy bussines cart yani kartvizitlerde yatay yazıları kaldırmıyor die düşünüyorum.Kampanyada afişe yazılan ŞOK! yazıları bile neredeyse belini düzledi diyebiliriz.

eyvallah kardeşim zaten düzledik hepsini bir sonraki yazılarda düzeltilmişi koydum yorumun icin sağol ;)

semsx

🏅Acemi Tasarımcı🏅
logo çok güzel olmuş dostum sadece logo kulllansan bu kart çok güzel olurmuş ama müşteri diyosun işte