Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Fikirlerinize İhtiyacım Var

cihat61

🌱Yeni Üye🌱

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
Harika veya berbat olmuş diyebiliriz ama önce ne yapmaya çalıştın, bunların adı nedir, kullanım amacı nedir bunları yaz ki bizde ona göre yorumlayalım...

cihat61

🌱Yeni Üye🌱
Amacım tamamıyle sıfırdan birşeyler tasarlamak.bunların kullanım amacı facebook olsun ya da başka sosyal paylaşım sitelerinde kullanabilmek için kapat veya masaüstü arka planı olabilir..masaüstü arkada planı için boyutları pek uygun değil yalnız.

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
Sosyal paylaşım sitelerinde kullanılabilir güzel çalışmalar. İlk resim net ortamı için fazlasıyla sade geldi ama tercih meselesi. Yeni üye olduğundan yola çıkarak ilk denemelerin olduğunu kabul edersek ilk denemeler için oldukça başarılı çalışmalar. Ellerinize sağlık ...

cihat61

🌱Yeni Üye🌱
Geliştirmem gereken şeyler,bakış açısı olsun,renk meselesi de olsun olacaktır..zaman ayırdıkça farklı şeyler denemek için uğraşıyorum..Teşekkür ediyorum...

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
Kendini geliştirmek size özel bir durum değil. Bu işe yıllarını veren grafikerler bile sürekli kendilerini yeniliyorlar. Her yaptığınız çalışmada yeni şeyler öğrenecek veya işlemleri daha pratik hale getireceksiniz, bu bakımdan yeni çizimler yapmak çok önemli. Renk bilgisi ve bazı detaylar zamanla oturacaktır, kolay gelsin ...

lowly

🌱Yeni Üye🌱
Kardeşim bende ZxxxE'e katılıyorum.