Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

film afişi çalışmam

kafatası

🌱Yeni Üye🌱
dangerousgame.jpg

İlk afiş tasarımım yorumlarınız için teşekkürler

Benzer konular

basilic

Memento mori !
👑Efsanevi Grafiker👑
Çok karışık, gözü yoruyor. Biraz daha sadeleştirme yapılıp ve yazılar okunaklı olursa daha güzel olur düşüncesindeyim. Elinize sağlık.

mikron

🌱Yeni Üye🌱
film adı oyuncu isimleri hiçbiri okunmuyor..başrol oyuncularının yüzlerine koyduğun maça karo falan da hiç anlaşılmamış anlaşılsa da komik durmuş..bir de yüzleri parçalamışsın herşey birbirinin içinde çorbaya dönmüş..ben buna film afişi değil sebzeli domates çorbası derim açıkçası:D...bisürü şey kullanıp bisürü efekt kullanmak yerine basit ve anlaşılır espiriler bul ve kullanışlılığı düşün ilk başta..

kafatası

🌱Yeni Üye🌱
film adı oyuncu isimleri hiçbiri okunmuyor..başrol oyuncularının yüzlerine koyduğun maça karo falan da hiç anlaşılmamış anlaşılsa da komik durmuş..bir de yüzleri parçalamışsın herşey birbirinin içinde çorbaya dönmüş..ben buna film afişi değil sebzeli domates çorbası derim açıkçası:D...bisürü şey kullanıp bisürü efekt kullanmak yerine basit ve anlaşılır espiriler bul ve kullanışlılığı düşün ilk başta..

Cümlelerin çok düzensiz bu cümlelerden bir cacık olmaz.Maço karo falan dediklerin iskambil türleri oluyor. Ayrıca o konuda düzeltme yapıyım kimsenin yüzüne bir şey koymadım alt katmanlardan etkilendirme yaptığım için öyle duruyor, hoş olmamış dersin ayrı konu anlayışla karşılarım. Resmi doğru düzgün incelemeden yorum yapmamanı öneririm. Ama son kullandığın cümle yapıcı olmuş bundan sonra daha dikkatli davranırım, teşekküler.

sercan02

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ben daha farklı bir yorum yapayım film ismi ingilizce yazılmış ama yazan yöneten kısmı türkçe ya tamamen ingilizce kullanılsın yada türkçe

emeğine sağlık

katsu4

🌱Yeni Üye🌱
iyi ve piyasdada aranan bir grafiker olmak istiyorsan eleştirilere açık olmayı öğrenmelisin yoksa hiç birşey öğrenemezsin

emr357

🏅Acemi Tasarımcı🏅
dostum emeğıne saglık fakat o afıs asıldıgını varsayarsak eger afısın oyuncu ısımlerının rengı tamamıyle zemıne karısmıs bıraz daha tatlı ton kullanabılırdın. Yınede basarılı :)