Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
%85 diyosunuz bak %100 olsaydı belki benim yorumlarım hakkında bi ön yargıya varabilirdiniz demekki sadece %15 ini beğenmişim. ama beğendiklerimde varmış
bu arada ben işlerimi koymam buraya benim işlerimle de kendinizi kıyaslamayın zaten siz daha güzel daha iyi işler yapın bizde alkışlayalım begenelim güzel olmuş diyelim ama kimseye olmamıs bi çalışma için olumlu yonde yorum yapamam
ben zaten senın olmamıs demene kızmadım.. neden olmamış dememen enteresan.. eger bırsey ıcın olumsuz konusuyoran bunu soylemelısın.. Kaldıkı bunu sana soylemem bıle sacma kucuk cocuklara bu acıklama yapılır o da ayrı...
konuyu güzel işlemissin bakınca çığlık atası gelio insansanın o zamannn...işte budur boşver çok da net olmasın yazı herşeyi ortaya dökeceğine birazda insanlar incelesin ne var orda aa yazı varmış el varmış adamlar dolanıo falan ii olur bence