Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Fotoğraf mükemmel. 3. çalışmanızın ismiyle de bütünlük sağlamış olmuş. Dehşet verici bir görüntü yok o yüzden 3 çalışma ismi ve kullanılan fotoğrafla çok daha yerinde bir çalışma olmuş. Her 3 çalışmada da kullanılar fontlar çok başarılı. Elinize sağlık...
1. görselde tipografi zayıf kalmış 2. görselde daha iyi olmuş, efektler vs. fakat 2.de espas hataları mevcut. onları gözden geçirmenizi öneririm. fotoğraf çekimi çok güzel. başarılar.
ellerine sağlık güzel iş çıkarmışsın,fotoğraf çekimi için 10 tam puan...filminin adı dehşet tüneli olursa; yan ve üst duvarda bir yaratık görseli kullanabilirdin,ozaman 10 üzerinden 10 olur bence.
film izleme huyum inanın hiç yok toplam 150 200 film izlemişimdir en fazla o yüzden çok uzak olduğum bi konuydu. benzemeler olabilir çünkü ilk aklıma gelen ismi ve şejli verdim ama esinlendiğim bir yer yok. teşekkürler yorumlarınız için
1. görselde tipografi zayıf kalmış 2. görselde daha iyi olmuş, efektler vs. fakat 2.de espas hataları mevcut. onları gözden geçirmenizi öneririm. fotoğraf çekimi çok güzel. başarılar.
bizi kim korkutacak ya da bizi dişleriyle parçalayan yaratıktan akan kanlarımız nerede ama diğer kısımlara diyecek lafım yok,foto çok güzel bu arada eline sağlık
Fotoğrafta bir iki filtre uygula. Lambalar çok fazla ışık patlamasına sebep olmuş. Biraz kontrast ayarı ve beyaz dengesinle oynarsan daha hoş bir görüntü elde edebilirsin. Birde yazıya kırmızı renk yerine metal veya taş pattern'i kullansan daha iyi olurdu gibi geliyor. Tabi bu biraz benim zevkimi açıklamak gibi oldu ama. İdare et.
teşekkürler, biraz aceleye geldi fotoğrafta çok oynadım pedle giriştiğim yerler var. biraz deformeli gözükmesinin sebebi noise var biraz fotoğrafta ( gren gibi bişi ) gideremedim bide oldukça karışık. iyi bi objektif çözerdi bu işi hehe teşekkürler yorum için iyi çalışmalar