Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Film afişi DEHŞET TÜNELİ

selmanist

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Fotograf gerçekten 10 numara. Eline sağlık. Espaslar, tipografi vs. bunlar da aşılmıycak sorunlar değil. Ama sağ alt köşede duran el arabasını görünce bütün ipler kopuyo :smile: Direkt Türkiye'yle ilişkilendiriyorum. Harç karan, beton döken adamlar geliyo gözümün önüne. Ne korku kalıyo ne gerilim. :D

Başarılar diliyorum.

davulator

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.myspace.com
harikasınız. bu sitede şimdiye kadar aldığım en güzel faydalı yorumdur. özel teşekkürlerimi sunuyorum :D

tulip

🏅Acemi Tasarımcı🏅
fotoğraf çok çok güzel olmuş emeğinize sağlık demek gerekir çok beğendim...

colorhand

🏅Acemi Tasarımcı🏅
geride flu bir kız çocuğu,kan...vb olsa daha etkileyici olabilirdi.teşekkürler

FRTDESIGN

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.webevin.com
tunnel

Fotoğraf gerçekten Güzel. (el arabası hiç sorun değil) Hangi Makine İle Çektin ?

SAW 6 ? bıçak keser vs herşey var neşter fln bu adama doktor mu demelı kasapmı demelı hatta en son fılmınde el arabasıyla adam tasıyordu. Bu sıkıntı olmasın sadece turkıyede inşaat alanında kullanılmıyor el arabası... ;)

Tünel Yerine TUNNEL yazsan daha etkileyici olur bide yazı fontun hep standart dehşet fontlar var onlarla denemelısın. ısık ayarlarıyla oyna ve bırazda sona ve yanlara dogru karalt ne bılıyım bı kısmını sıyah beyaz yap yada brushları kullanarak duvara kan damlaları yap bu bırz bızım dağdaki tünel abi gibi olmus hanı bıraz daha proffessionallie kacarsan gerçekten guzel olur emegıne saglık :):):)

he bide ilk resimine buradayken tıkla ve en alt sağ kösesındekı hataya bak :wink::rofl:

Son düzenleme:

davulator

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.myspace.com
Fotoğraf gerçekten Güzel. (el arabası hiç sorun değil) Hangi Makine İle Çektin ?

SAW 6 ? bıçak keser vs herşey var neşter fln bu adama doktor mu demelı kasapmı demelı hatta en son fılmınde el arabasıyla adam tasıyordu. Bu sıkıntı olmasın sadece turkıyede inşaat alanında kullanılmıyor el arabası... ;)

Tünel Yerine TUNNEL yazsan daha etkileyici olur bide yazı fontun hep standart dehşet fontlar var onlarla denemelısın. ısık ayarlarıyla oyna ve bırazda sona ve yanlara dogru karalt ne bılıyım bı kısmını sıyah beyaz yap yada brushları kullanarak duvara kan damlaları yap bu bırz bızım dağdaki tünel abi gibi olmus hanı bıraz daha proffessionallie kacarsan gerçekten guzel olur emegıne saglık :):):)

he bide ilk resimine buradayken tıkla ve en alt sağ kösesındekı hataya bak :wink::rofl:

biraz sabırsız davrandım :) daha çok güzelleştirilebilir. yorumlarınızda çok yerinde faydalı oldu teşekkürler
iyi çalışmalar ;)

artdevil

👑Efsanevi Grafiker👑
fotoğraf gerçekten çok güzel çekilmiş ellerine emeğine sağlık
fakat afiş tasarımı daha da geliştirilebilinir diye düşnüyüyorum
paylaşım için teşekkürler ellerine emeğine sağlık

redeath333

🏆Pro Tasarımcı🏆
..

Fotograf gerçekten 10 numara. Eline sağlık. Espaslar, tipografi vs. bunlar da aşılmıycak sorunlar değil. Ama sağ alt köşede duran el arabasını görünce bütün ipler kopuyo :smile: Direkt Türkiye'yle ilişkilendiriyorum. Harç karan, beton döken adamlar geliyo gözümün önüne. Ne korku kalıyo ne gerilim. :D

Başarılar diliyorum.

Türkler bir b.. yapamaz zaten di mi!

hasantürkten

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.limk.com
fotoğraf çekimi için tebrik ederim
ama tünelin sonralrını karanlık yapmayı dene bir gizem olsun birde el arabasını yoketmeyi dene ellerine sağlık

redeath333

🏆Pro Tasarımcı🏆
..

o el arabasına talibim, bana sat :D

Son düzenleme:

finfik

👑Efsanevi Grafiker👑
çok başarılı olmuş tebrikler...

soyuldu

🏅Acemi Tasarımcı🏅
@redeath333 zuahzuahhahah yoruma yarıldım :D:D:D:D:D

kardeyş bence de çok başarılı. manyak bişey olmuş.

tarzan45

🌟Usta Tasarımcı🌟
Eğer filmin adı Dehşet Tüneli değil de Şişli-4.Levent tüneli olsaymış fotoğraf bişey ifade edebilirmiş belki :D Ama bu haliyle gerçekten dehşet vermekten uzak. Güzel bir fotoğraf olmasına rağmen... Tipografi üzerinde de biraz çalışmak lazım bence...

the deep

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Fotoğraf çok başarılı afiş konusunda aynı şeyi söyleyemicem fontların biraz daha sert ve anlamlı olmalı diye düşünüyorum içeriğe uygun olması için. Fotoğraflada oynarsak daha dehşet bir tünel olur ve süper bir korku filmi afişi çıkar:)

Çok başarılı fotoğrafı nerde çektin:)

davulator

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.myspace.com
Eğer filmin adı Dehşet Tüneli değil de Şişli-4.Levent tüneli olsaymış fotoğraf bişey ifade edebilirmiş belki :D Ama bu haliyle gerçekten dehşet vermekten uzak. Güzel bir fotoğraf olmasına rağmen... Tipografi üzerinde de biraz çalışmak lazım bence...

şişli levent metrosu daha farklı emin ol :)
teşekkür ederim yorum için