Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Film Afişi Tasarımı (Önerilir) ?

oayx

🏅Acemi Tasarımcı🏅
biraz zaman ayır yapılanlara bol bol uzun uzun bak. bir tarafta photoshop açık olsun diğer tarafta photoshop dersleri emin ol daha iyi olacak. ben öyle yaptım ufkumda el becerimde gelişti. Ama grafiker değilim. Bence grafikerlik basite indirgenecek bir olay değil. GÜzel ülkemde her matbaa işiyle uğraşan herkes kendini grafiker zannediyor.

grafishop

👑Efsanevi Grafiker👑
evet ne kadar iyi bilsende hayal gücü yaratıcılık öğrenilmiyor bunun yerine pratik olmayı ve işlere hakimiyeti öğrenebilirsin ilk çalışma için kötü tabiki ama sakın moralini bozma bizde ilk zamanlar bunları yapardık şimdi bile eksiklerimiz var kim bilir belki bizden bile daha iyi olursun :)

sana bol bol ctrl+b -opacity ve decupe pratikleri tavsiye ederim :))

acemi şair

🌱Yeni Üye🌱
çalışma güsel bence yani ben de acemiyim ama birazda olsa anlıyorum yani resimleri keserken biraz daha dikkat etsen bide resimleri birbirine kaynaştırsan hepimiz kardeşiz yani:D emeğine sağlık ...ayrıca şanslısın ben bir afiş koydum buraya koyduğuam pişman oldum gerçekten çok hevesli koymuştum ama senin gibi yorumlarda alamamıştım iyi bir başlangıç yani en azından kimse hevesini kırmıyor:D....

<tsunami>

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ellerine sağlık güzel olmuş.

filizzz

🌟Usta Tasarımcı🌟
Teşekkür ediyorum da
bu dekupe dediğinizin sözlük anlamını tam olarak bilmiyorum :D ¿?

kimse açıklamamış ben sölyim dekupe resmi kesme işi keserken resmin kenarlarına biraz daha dikkat edersen iyi olur buda sürekli çalışmakla olur umarım daha iyi çalışmalarınıda görürürüz kolay gelsin:wink:

semra çakmak

🏅Acemi Tasarımcı🏅
üsttekini bende beğenmedim gerçekten amatörce olmuş orjinal dil ama altaki daha iyi olmuş,tabi daha iyi olabilir.ellerine sağlık

LuNaTiC

🏆Pro Tasarımcı🏆
İlk afişte her resmin rengi değişik. Bütünlük sağlamak için perspektife ve renk uyumuna dikkat etmelisin.