Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Film haftası afiş

mottephobia

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşlar grafikerlik okumadım, bu konuda bir eğitimim yok ve kendimi geliştirmek istiyorum, bu yüzden yorumlarınız benim içn önemli

Moderatör tarafında düzenlendi:

Benzer konular

mottephobia

🏅Acemi Tasarımcı🏅
teşekkürler

aslında ilk afişteki antikapitalist liseliler yazısı çok zor okunuyo, sonra her cumartesi ve pazar yazan yer de kaybolmuş, daha belirgin olsa daha iyi olur, madem kimse eleştirmiyo ben eleştiriyim kendimi =P

Moderatör tarafında düzenlendi:

nosradamus

🌟Usta Tasarımcı🌟
Tasarımların oldukça güzel, yalnız bir iki hata hemen gözüme ilişti. İki afişte de arka planda kullandığın film makarasının kalitesi oldukça düşük, filmlere ait tanıtım resimleri ve yıldızlar da aynı şekilde ... İlk afişte ana başlıkta ki font seçimi bence abartı olmuş, daha sade bir font seçimi daha iyi olabilirdi. İkinci afişte "öğrenciler" yazısında "e" harfleri diğerlerinden daha kalın, hemen göze batıyor. "e" harflerinde ki font seçimi iyi olmamış. "1 mayıs film haftası" ndaki stroke oldukça aşırı kaçmış. İkinci afişte ki makaralar farklıymış da filmi ortadan yapıştırmışsın gibi görünüyor ;).

En çok beğendiğim yanı ise ilk afişte bir filme ait tanıtım resmi büyük tutulmuş, bu da o filme dikkat edilmesi, izlenilmesi gerektiği düşüncesi doğurdu bende, bu yüzden de oldukça dikkat çekici olmuş.

Eleştirilerim seni kızdırmasın. Objektif bir bakışı herzaman dikkate almışımdır. Bence seninde dikkat etmende fayda var.

Oldukça başarılı çalışmalar, devamını bekliyorum.İyi çalışmalar.

mottephobia

🏅Acemi Tasarımcı🏅
teşekkür ediyorum yorumların için, evet her seferinde font konusunda eleştiri alıyorum zaten, bi şekilde halletmem lazım bunu :)
biraz da afişler hep son anda alel acele hazırlandığından biçok şeye dikkat edilmiyo,ama evet resim kalitesi konusunda haklısın ve zaten resimleri kesme konusunda da pek başarılı olduğum söylenemez =D
tekrar teşekkür ederim yorum için, benim için önemliydi..

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
birden fazla kişilere cevap vermek için düzel buton yanında bulunan defter kağıdı butono kullanın.....

arka arkaya yazmış olduğunuz mesajlar forum kurallara aykrı

akrmtch

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bana göre ikinci çalışma başarılı gözüküyor. fakat belirtmeden geçemeyeceğim antikapitalist bi topluluğun afişinde Hollywood gibi kapitalist sermayenin boy gösterdiği bi merkezin ismi oldukça okunaklı bi şekilde sağ alt köşede duran klakette yazıyor. bence bu büyük bi dikkatsizlik. ama emeğe saygı dediğim gibi ikinci afiş başarılı . iyi çalışmalar