Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Film Posteri (Alone in the dark ) Kendi Kurgulamamdır.

lovies

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.ilkeroztuna.com
alonedarkxlg.jpg

Benzer konular

wino

🌱Yeni Üye🌱
-bence font olarak başka bi şey kullansan ve 2 renk verine tek renk kullansan,2 renk kullanacağım diyorsan da başka 2 renk kullansan daha iyi olurmuş sanırım

-alttaki yazıları daha da aşağıya indirebilirsin.altta çok boşluk kalmış.
-genelde filmin ve film şirketinin web siteleri de verilir
-yapımcı şirketlerin logoları da olmalı
-sağ üstteki "genel izleyici" işaretini de kaldırmalısın bence çünkü afişlerde o kullanılmaz.
-belki 1 yada 2 kişinin daha imajını koyabilirdin.şart değil ama çok sade kalmış böyle
-son olarak alttaki yazıları freehand deki "justified" özelliğindeki gibi yapabilirdin

yine de ellerine sağlık.güzel bi deneme olmuş.ben film afişi yapmayı çok seviyorum.çok eğlenceli ve yaratıcı işler çıkıyor.umarım sen de devam edersin yapmaya...

lovies

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.ilkeroztuna.com
Teşekkür ederim Değerli Yorumlarım için Dikkate alacagım yanlışlar ve eksiklerin farkındayım yanlızca siz değerli insanlardan yorum duymak ıstedım Tekrardan Teşekkür ediyorum...

Saygılarımla.

MiRaY GÜÇLÜ

👑Efsanevi Grafiker👑
emegine sağlık arkadaşım ama
keşke yazı fontu iyi seçe bilseydin birde yazı fontunun rengini afişkteki göresele çok kopuk
bütünleşmiyor....

Rüzgar ALPASLAN

🏆Pro Tasarımcı🏆
Tema güzel ama font olayı basitleştirmiş arkadaşlara katılıyorum

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
Tekrar aynı şeyleri yazmanın manası yok... Yalnız karakterin tek olması bence daha iyi olmuş... o zaman "karanlıkta yalnız" ismi bir garip olurdu. Şairin dediği gibi paylaşıldığı an yalnızlık; yalnızlık olmaktan çıkıyor :) Yalnız "karaktere az biraz kırmızılık verip fonla biraz daha uyumlu hale getirseydiniz ya da biraz daha karanlık bir yüz daha mı uygun olurdu?" diye düşündüm ek olarak. Bir de gösterim tarihi eksik kalmış. Ellerinize sağlık. Türkiye'de gösterime girecekse ülkemiz için de bir afiş yaparsınız artık :)

lovies

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.ilkeroztuna.com
:D öncelıkle degerli yorumların ıcın teşekkür ediyorum efoja üzerinde kessinlikle fazla durulmamış bir çalışma olarak bakabılırız.
Posterde ayrıntı kısırlığı var + font değişikliği gerekiyor buraya koymamdaki neden ise benim gördüklerimi siz saygıdeger üyelerinde görmesi.
Çalışmalarım bundan sonra daha ayrıntılı ve imtiyaz içerisinde gelişicektir.
Başarılar diliyorum

Saygılarımla

Dilara GENÇYILMAZ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dilaragencyilmaz.net
Yazıyı tek renk ve tek sıra halinde kullansaydın bence çok daha iyi olabilirmiş. Yazıların arkasına kullandığın gölgelendirme afişi biraz basit göstermiş sanki. Onun yerine beyaz yada kırmızıyla daha keskin bir fontla ve sırf siyah backgrndn üstüne gelicek şekilde yazsan daha etkili olabilir diye düşünüyorum. Afişin alt yazıları biraz havada kalmış ve genel izleyici logosu bildiğim kadarıyla afişlerde kullanılmıyor. Bunların dışında filmin ismine uygun bir tasarım olmuş emeğine sağlık

lazerosman

🌱Yeni Üye🌱
afisalone.jpg

Sevgili kardesim
Afiste kullandigin gorsel cok guzel onedenle afisin basarili gorunuyor. Ancak bir kac bence yapilmasi gerekli biseyler vardi onlari tespit ettim ve sana sormadan afisi yeniden yaptim Umarim kizmazsin

Selamlar eline saglik

lovies

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.ilkeroztuna.com
Teşekkür ederım kardesım ,Kessınlıkle kızmıyorum görmem gereken noktaları gormeme sebep oldu gereklı acıklamın bı kısmını ben yukarıda yaptım zaten :D kendımı eleştırdım yanı:D tekrardan tesekkur ederım Başarılar

Dilara GENÇYILMAZ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dilaragencyilmaz.net
afisalone.jpg

Sevgili kardesim
Afiste kullandigin gorsel cok guzel onedenle afisin basarili gorunuyor. Ancak bir kac bence yapilmasi gerekli biseyler vardi onlari tespit ettim ve sana sormadan afisi yeniden yaptim Umarim kizmazsin

Selamlar eline saglik

Evet yazılarla ilgili sorunlar halledilmiş ancak ALONE yazsının üstünde 3 tane kişinin olması biraz garip sanki yanlız hali daha iyiydi birde " in the " nın O etrafında dönmesine gerek yok gibi sanki

hayalzamanı

🌟Usta Tasarımcı🌟
(Laserosman) Ayıp etmişssin! fikir sunsan daha iyi değilmiydi Kaaaardddeşşşimmm.

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
bence de ayıp olmuş biraz, gerçi çalışmanın sahibinden sonra pek karışmak düşmez ama... yaptığınız çalışma için isim değişikliğine gitmelisiniz; yol arkadaşlarım :) gerçekten filmin ismine göre çok kalabalık.

wwaslıww

👑Efsanevi Grafiker👑
bence çalışmanın ikinci hali daha iyi ortak bir çalışma oldu sanki:)elinize sağlık