Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Backgrounddaki ışık hüzmelerini eğer siz oluşturduysanız gayet başarılı... Fakat o fotoğraf oraya hiç oturmamış çok aykırı görünüyor... Belki fotoğrafı softlaştırarak bazı efektler vererek opacitiy düşürerek daha iyi oturtturabilirsiniz zemine diye düşünüyorum... Film afişine pek benzemiyor... Can sıkıntısından yaptığınızı yazmışsınız zaten.. Emeğinize sağlık
gökdelenden çıkan ısıklar poker kağıdı falan güzel olmus ama fotoğrafın hiç uymamıs ve film posteri olma özelliğini kaybettirmiş fotoğrafını biraz daha küçültüp değişik bikaç efect verip yanına en az 1 tane daha kişi resmi eklersen film havasına girer resim
ben ortadaki resimi görmeden birşeyler söylemek istiyorum ebence poker kağıtlarını kullansaydın ve kullanacağın karekterleri poker kağıtlarına işleseydin daha başarılı olurdu diye düşünüyorum ama orda bir adam var filim afişinden çok kayıp aranıyor afişi gibi geldi bana.... başarılara kolay gelsin.
Resmini efekt uygulayarak daha farlı bir yere koyabilirdin, ve arkadaki fon resmini ben beğenmedim, en azından LasVegas veya Kıbrıs kumarhanelerin bol olduğu bi mekan resmi de koyabilirdin, ama yinede eline sağlık
Backgrounddaki ışık hüzmelerini eğer siz oluşturduysanız gayet başarılı... Fakat o fotoğraf oraya hiç oturmamış çok aykırı görünüyor... Belki fotoğrafı softlaştırarak bazı efektler vererek opacitiy düşürerek daha iyi oturtturabilirsiniz zemine diye düşünüyorum... Film afişine pek benzemiyor... Can sıkıntısından yaptığınızı yazmışsınız zaten.. Emeğinize sağlık