Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Fırçalarla ilgili bir soru Adobe Photoshop Brush

gruenno

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba arkadaşlar.

Fırçalar hakkında bir sorum olacaktı.

Photoshopa 300'e yakın fırça yükledim, fakat brush panelinde sağ taraftaki oka tıkladığımda hepsini göremiyorum. Q harfiyle başlayan fırçadan sonrası yok. Hepsini nasıl görebilirim? Yoksa photoshopun gösterdiği fırça sayısı sınırlı mı?

Teşekkürler.

Ali Emre

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
gncart.com
Sağ taraftaki oka tıkladığınızda brush paneli ile ilgili menüler açılır buradan brush yükler veya silebilirsiniz.Bu alandan Preset Manager a tıklayın ve Load komutu ile tüm brushları yükleyip OK deyin.Tüm brushlar yüklenecektir.PS tüm brushları gösterir.Fakat brush sayısı arttıkça PS açılış süreside bir hayli artacaktır.

gruenno

🌱Yeni Üye🌱
Dediğinizi yaptım, load dedim, presets>brushtan fırçayı seçip done dedim. preset manager penceresine eklendi fırçalar. ama benim sorduğum sağ taraftaki oka tıkladığımda çıkan fırça listesi. buraya eklenemiyor hepsi anladığım kadarıyla.

Ali Emre

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
gncart.com
Ben açıkcası nereyi kastettiğinizi anlayamadım.Bir ekran görüntüsü yüklerseniz ve o alanı işaretlerseniz sevinirim.

gruenno

🌱Yeni Üye🌱
dsc02049x.jpg

kırmızıyla boyadığım yer Q ile başlayan fırça. diğerlerini gösermiyor.

Ali Emre

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
gncart.com
Ekran bittiği için göremiyorsunuz brushlarınızı.Size tavsiyem brushlarınızı Preset Managerdan yüklemeniz.Adobe klasöründeki Brush klaösüne kopyalarsanız her brushı bu şekilde aynı sorunla karşılaşırsınız.

15976506.png

Brushlarınızı Preset Managerdan yüklediğiniz takdirde F5 e basıp açacağınız Brush Panelinde tüm yüklediğiniz brushlarınızı göreceksiniz.

gruenno

🌱Yeni Üye🌱
çok teşekkür ederim vakit ayırdığınız için. iyi çalışmalar diliyorum.