Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Firmamıza dışardan çalışacak grafiker

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sertanxx

🌱Yeni Üye🌱
Firmamızın katalog, broşür, ve web tasarımı yapabilicek hayal gücü kuvvetli , tecrübeli grafikere ihtiyaç duyulmaktadır. İStanbul / Pendik
Sürekli görüşme içinde olucağımız için yakın semtlerde olmaları tercih edilir.

Son düzenleme:

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
İş Veren ve İş Arayan ilanları hakkında genel hatırlatma:

• Genel forum kuralları, İş arayan ve İşveren bölümleri içersindeki konularda da geçerlidir.
  • Lütfen ilanda istenilen özelliklerde iseniz mesaj yazınız. İlanla alakasız mesajlar haber verilmeksizin silinecektir.
  • Sitemizin kurallarınca ilanlarınıza kesinlikle, msn adresi, e-mail adresi, internet adresi, adres ve telefon bırakmayınız.
  • Sizlere P.M. (Özel Mesaj) yolu ile ulaşılacaktır.
  • Daha önce açılmışbir ilanınız varsa ikinci bir ilan açmayınız.

Grafiker arkadaşlar ya da işverenler:

Sitemiz de iş/çalışan bulma ilanlarınızı bırakabilirsiniz.

Yeteneklerinizi ilk bakışta gösterebilmek için ilanlarınız aşağıda ki örneğe göre yapılırsa daha anlaşılır olursunuz.

İş arayanlar için örnek:

— Yaşadığınız şehir:
— Kullandığınız programları ve seviyeleri:
— İş deneyimi ve içeriği:
— Site sayfalarında sunabileceğiniz bir kaç görsel örnek referanslarınız:
—Kendiniz hakkında açıklama:

İşverenler için örnek:

— Firma ismi:
— Çalışma şartları:
— Aranılan kişinin özellikleri:
— İşin mahiyeti:

Gösterdiğiniz hassasiyet için teşekkür ederiz.

grafikerler.net yönetimi

ShopPhoto

🌱Yeni Üye🌱
Bagcılardayım Bu Sizin ıcın Sorun olurmu

sertanxx

🌱Yeni Üye🌱
hayır olmaz sonucta dısardan calısıcaksın. örnek işlerin varsa gorusebiliriz.

bubnov

🏅Acemi Tasarımcı🏅
pm attım olumsuz da olsa cevap verirseniz sevinirim.

yaseminkpln

🌱Yeni Üye🌱
ilgileniyorum kartalda oturuyorum fazla deneyimim yok ama oldukça bilgili ve araştırmacıyım zaten iş sektörüne yeni atılıyorum :) ilgilenirseniz sevinirim

mgyknt

🏆Pro Tasarımcı🏆
Mecdiyeköyde ikamet etmekteyim fakat dışardan olması yüzünden sorun teşkil etmiyor sanırım.
İlanınızla bende ilgileniyorum.

sxc

🌱Yeni Üye🌱
merhabalar, gebze'de ikamet etmekteyim, 4 yıllık ajans + holding'de tasarımcı grafikerlik deneyimim var ilanınızla ilgilenmek isterim...

cika39

🏅Acemi Tasarımcı🏅
8 yıllık deneyim

b.paşada oturuyorum bu bi problem teşkil etmez sanırım.. bu sene üniversiteye yazıldım.b.düzünde grafik bölümünde okumaktayım. kullandığım programlar: corel draw-photoshop- çok çok iyi / front page-illüstratör-after effect-premiere- iyi / quark xpress - 3dmax- orta derece... ve diğer ofice araçları.. evimde home office niteliğinde gerekli araçlar mevcuttur.. olumlu veya olumsuz haberlerinizi bekliyorum saygılarımla...........

kingy

🏅Acemi Tasarımcı🏅
İş anlaşması yapacaksanız neden freelancer arıyorsunuz?
Buraya mesaj atan meslektaşlarım ile irtibata geçin, siz konsepti bildirirsiniz, brief verir ve gelen işlerden seçiminizi yapıp ücretini vererek kullanırsınız.Sürekli bu şekilde çalışabileceğiniz iki üç arkadaşı da siz gözetir ve mağdur etmezseniz onlar da size kazandırır.Biri logoda iyiyse bir başkası dış mekanda ustadır..Gelen işe göre tercih yapıp dağıtabilirsiniz.Sonuçta kabuletmediğiniz işe ödeme yapmıyorsunuz.
Çalıştığım ajansta buna benzer bir uygulama gördüm de onun için yazıyorum.Böylece tecrübe kazanmak isteyen, evinde çalışıp kazanç elde etmek isteyen, yeni mezun olan arkadaşlarıma imkan kapısı açmış olmakla birlikte, eleman çalıştırma ve ofis imkanları sağlama zahmetinden sizi kurtararak kaliteli ve farklı işler alma kazancını yaşarsınız diye düşünüyorum.
Bence buraya yazan arkadaşlarımın hepsine fırsat verin.
Kolay gelsin.

KaderiN_DizaynI

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba...
Pendik'te oturuyorum. 10 yıllık grafikerim. Şu an Türkiye'nin en büyük bilgisayar firmasında Görsel İletişim ve Tasarım Sorumlusu olarak çalışmaktayım. Siz de düşünürseniz beraber çalışabiliriz. İletişim bilgilerimi PM'den yolladım.

sinan_ad

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Selamlar. Ben Ümraniye'de oturuyorum. Grafik tasarım kursuna gittim ve MEB onaylı sertifikam var. Photo Shop, Corel, Freehand ve Quark programlarını kullanıyorum. yaklaşık 2 sene digital baskı ve folyo kesim ve tabela vs. işi yaptım. Katalog ve bunun gibi çalışmalar yapmadım fakat tasarımlarını çok iyi yapacağımı biliyorum. Şimdiden tşk ederim.

firstlady

🏅Acemi Tasarımcı🏅
merhaba

mecidiyeköy de oturuyorum sizinle çalışmak isterim

hanife_dinler

lutfullah1

🌱Yeni Üye🌱
home ofis şeklinde calışıyorum denizlide ikamet ediyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...