Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Firmamıza grafiker arıyoruz.

muzi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
musti17.dinodream.com
Web & Grafiker Tasarım bölümünden yeni mezunum Grafik tasarım ve Web Tasarım alanında kendimi geliştirmek ve ilerlemek istiyorum web&Grafik tasarımı ve uygulamaları konusunda temel bilgiye sahibim.Kendimi Daha Çok Geliştirmek için Stajyer olarak başlamak istiyorum.Ayrıca bilgi teknolojileri eğitim merkezinden Web & grafikerlik sertifikası aldım.Küçükçekmecede Sefaköyde oturuyorum.
Kullandığı Programlar :
•Photoshop
•İllustrator
•Dreamweaver 8
•Flash 8
•Fireworks 8

sedasa

🌱Yeni Üye🌱
ilanınızla ilgileniyorum cv göndermek için mail adresi verebilirmisiniz?

byzedbyzed

🌱Yeni Üye🌱
iyi günler photoshop ve freehand programlarına hakimim 3 sene kadar değişik reklam ajanslarında çalıtım grafik tasarım eğitimimi bilge adamda aldım ilgilenirseniz telefon numaram 0506 442 65 56 iyi çalışmalar...

rabrabi

🌱Yeni Üye🌱
Mimarsinanda oturuyorum. cv için adres alabilirmiyim.

dewil-hits

🌱Yeni Üye🌱

bir etiket firmasında grafik tasarımcı olarak çalışmaktayım. iş yerimi değiştirmeyi düşünüyorum.

BERİVAN1

🏅Acemi Tasarımcı🏅
merhabalar;
ilanınız hala güncelse eğer cv içi mail adresi alabilir miyim lüfen :) berivanseydan@gmail.com mail adresim...şişli ve mecidiyeköyün tam ortasında ikamet ediyorum...
iyi çalışmalar...

Son düzenleme:

enjoyinger

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Merhaba,

Aşağıdaki linkte özgeçmiş ve portfolio bilgilerime ulaşabilirsiniz. Ayrıca, Mecidiyeköy'de ikamet etmekteyim.

İyi Çalışmalar dilerim.

View Portfolio

dagci

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadaşlar mail adresi istemenize veya iletişim bilgilerinizi yazmanıza gerek yok.
İlanı veren arkadaşın avatarına tıklayın. Açılan bölümdeki Özel Mesaj Gönderi tıklayıp yazabilirsiniz mesajınızı.
Herkese selamlar.

eftelyam

🌱Yeni Üye🌱
22 yasındayım photoshop corel freehand iyi düzyd Quark orta düzyde kulnıyorm..mail adersim only_sweetnovmeber@hotmail.com mail aterasınz ayrıtlı konşmak isyorm.iş için önceligim ucert degil ksndimi sürekli gelştrebilmektir..

reborn

🏆Pro Tasarımcı🏆
mustafa1673@hotmail.com
ilanınızla alakalı görüşebiliriz tabi hala güncelse.
özel mesaj kutunuz dolu bu arada boşaltırsanız millet ulaşabilsin

b_bilge

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
ozturksaliha.blogspot.com
İşverenler için örnek:

— Firma ismi:
— Çalışma şartları:
— Aranılan kişinin özellikleri:
— İşin mahiyeti:
— İletişim bilgileriniz:

Gösterdiğiniz hassasiyet için teşekkür ederiz!!!!

selincamcılar

🏅Acemi Tasarımcı🏅
firma adı nedir?yeri tam nerdedir?aranılan özellikler nelerdir?bunları belirtmeden bilmediğim bir yere nasıl cvmi yollayabilirimki?

baharb

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
istanbulfotograflari.org
katılıyorum, bildiğim kadarıyla üyeler artık özel mesaj gönderemiyor. bizim ilanı verenlere ulaşabilmemiz için burada bir iletişim adresi olması gerekiyor. ilanı verenler lütfen buna dikkat etsinler artık!

esarial

🌱Yeni Üye🌱
Selam,

Mecidiyeköy'de oturmaktayım 9 yıllık ajans tecrübem vardır cretaiv çalışmalarım mevcut müsait olduğunuzda gelip görüşmek isterim.

Enver Sarıal
enversarial@gmail.com

_KaRaMeLiM_

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba cv göndermemiz için bir mail adresiniz varmı grafik bölümü okuyorum beykent üniversitesi son sınıftayım 4 program biliyrum. mail adresimden bana ulaşabilirsiniz.

fsaydam@windowslive.com

grafike

🏆Pro Tasarımcı🏆
8 senedir bir matbaada çalışmaktayım ve hala iş başındayım fakat yaklaşık 5 aydır maaşımı düzgün alamıyorum. maslakta ikamet ediyorum 28 yaşındayım matbaa tecrübem oldukça geniştir genelde bize iş ajanslardan cd ile gelir paketli teslim edilir. ben cd yi alırım işi paketli teslim ederim. kağıt alımı baskısı filmi diğer uygulamaları rahatlıkla takip ederim.

isa_erdo@hotmail.com