Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Fıstık Kutusu

hacoo

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bak yıne su keddymıdır nedır acık konısmıycam yoksa guzelım sıteden ucmama neden olucak canım super olmus bosver sen bıldıgını yap bosver ellerıne saglıkkk

tooche

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Bak yıne su keddymıdır nedır acık konısmıycam yoksa guzelım sıteden ucmama neden olucak canım super olmus bosver sen bıldıgını yap bosver ellerıne saglıkkk

cnm bosver ben artık cvp vermicem sende verme biz isimize bakalım:)

Dilara GENÇYILMAZ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dilaragencyilmaz.net

Ben bu mesajları görmemişim affınıza sığınıyorum. Yeni dikkatimi çekti. Sanırım Onur beyin editlediği mesajdada bana birşeyler yazmak istemiş attığınız mesaj silinince özel üyeliğime laf etmişsiniz :) Ben attığım hiç bir mesajda hiç kimseye hakaret etmediğim için olucak mesajlarım editlenmemiş. Bu durumda ihaleyi benim özel üyeliğime atmak yerine kendi "saygı" anlayışınıza atarak, biraz düşünmenizi tavsiye edebilirim. :)

Kedymidir nedir diye giriş yaptığınız bu mesajla birlikte gerçekten kör olduğunuzu düşünmeye başladım nitekim o Kedy yazısının üstünde kocaman Dilara GENÇYILMAZ yazıyor, siz daha bu yazıyı göremez ve okuyamazken çalışmayla ilgili yaptığınız yorumların doğru olmasını beklemek fazla olurdu sanırım. Ama yinede taklit işleri "sen çok iyi yapıyorsun arkadaşım sen bildiğin gibi yap" gibi yorumlarla desteklemek arkadaşınıza daha iyi hissettirebilir. Ancak ilerlemesi yerine gerilemesini sağlarsınız ki buda iyi bir arkadaş olmadığınız anlamına gelir.

İyi günler.

hacoo

🏅Acemi Tasarımcı🏅
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

ilkayhosting

🌱Yeni Üye🌱
ark. çok acildir 1 kg. lık ve yarım kg. lık fıstık kutusunun ebatı nedir bilen varsa gönderebilirmi...bu fıstık kutusunun

erdallic

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar.... ben bu paylaşımı yeni gördüm. bilmem okuyan olurmu. :) bence arkadaşımız her ne kadar madonun kutusundan esinlenmiş olsada. bi kaç düzenleme ister. ha bu arada Mado ambalajının tasarımcısı benim. bu kutuyu 2009 yılında yapmıştım. arkadşımıza saygılar. daha iyi olur inş. ama biraz daha kendi tarzını yansıtırsa iyi olur. her tasarımcının kendine has bi tarzı olmalı. yine de tebrikler arkadaşım. :)

plngngr

🌱Yeni Üye🌱
deseydiniz ki bu kutu madodan esinlenmiş olmamıs falan bende derdim ki müsteri istedi üstelik elimden geleni yaptım değissin diye o zaman yanlıs anlasılma olmazdı bi sürü arkadas elestirmiş onlara tepki vermedim ama grafikerliğime laf ederseniz hem okul hem iş hayatıma yaklasık bu işe verdiğim 8 9 yılıma hakaret edersiniz ki grafiker bi babanın kızı olark cocukluumdan beri bu işin içindeyim mesleğime laf ettirmem umarım bir daha böyle yanlıs anlasılmalara girmeyiz kolay gelsin

ahh bu lanet müşteriler :) bizimde br iki müşterimiz var :) adam ambalajda sadece tek bir harf değişikliği yapıyor ve o şekilde istiyor.. grafikerlik kelime anlamı gibi yaratıcılık yaptırmıyor maalesef piyasada.. ukala ve şapşal müşterilerin istekleri doğrultusunda yapılıyor tasarımlar ( taklitler ) demeliyim sanırım .. o sebepten yaratıcılığa değil burda yapılan çalışmaya bakılmalı ve eleştrilmeli.. en azından bu örnekte :) çok bilmiş yorum yapan arkadaşların bu yorumlarıyla piyasadan ne kadar uzak olduğu bariz ortada :) herkese başarılar..

plngngr

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar.... ben bu paylaşımı yeni gördüm. bilmem okuyan olurmu. :) bence arkadaşımız her ne kadar madonun kutusundan esinlenmiş olsada. bi kaç düzenleme ister. ha bu arada Mado ambalajının tasarımcısı benim. bu kutuyu 2009 yılında yapmıştım. arkadşımıza saygılar. daha iyi olur inş. ama biraz daha kendi tarzını yansıtırsa iyi olur. her tasarımcının kendine has bi tarzı olmalı. yine de tebrikler arkadaşım. :)

tasarımcının tarzımı olur ya :) o nasıl laf öyle.. ne anlamı kalıyorki.. bir adam benim bir çalışmamı görüp he bunu kesin Pelin G. yapmıştır bak fonttan anladım diyecekse ben o işi yapmam ki :) her defasında kendini aşmalı ve çıtasını yüksek tutmalı.. varsın anlamasın benim yaptıgımı ama işimi beğensin.. aynı fabrikadan çıkma zihniyetinden kurtulalım lütfen :) :wink::wink:

erdallic

🌱Yeni Üye🌱
hezarfen kardeş

arkadaşım ben gayet düzeyli bi şekilde bi yazı yazdım ama sen "aynı fabrikadan çıkma zihniyetinden kurtulalım lütfen :)" şeklinde kaba bi ifade kullanmışsın. eğer ki sen tasarımcıysan ben sana bunu yakıştıramadım. benim bütün tasarımcı olan arkadaşlarımın tasarımlarını ben tanırım. çünkü herkes yaptığı tasarımlara kendinden bişey ekler. kendi benliğinden. yaptığımız tasarımlar bizleri yansıtır. tabii ki başkalrını taklit ediyorsan böyle birşey söz konusu olmaz bile. işte o zaman tarz söz konusu değildir. ve bu tasarım da değildir.ayrıca sen benim fabrikamın ve zihiyetimin nerelerde olduğunu bilemezsin :) saygılar delikanlı :)

plngngr

🌱Yeni Üye🌱
hezarfen kardeş

arkadaşım ben gayet düzeyli bi şekilde bi yazı yazdım ama sen "aynı fabrikadan çıkma zihniyetinden kurtulalım lütfen :)" şeklinde kaba bi ifade kullanmışsın. eğer ki sen tasarımcıysan ben sana bunu yakıştıramadım. benim bütün tasarımcı olan arkadaşlarımın tasarımlarını ben tanırım. çünkü herkes yaptığı tasarımlara kendinden bişey ekler. kendi benliğinden. yaptığımız tasarımlar bizleri yansıtır. tabii ki başkalrını taklit ediyorsan böyle birşey söz konusu olmaz bile. işte o zaman tarz söz konusu değildir. ve bu tasarım da değildir.ayrıca sen benim fabrikamın ve zihiyetimin nerelerde olduğunu bilemezsin :) saygılar delikanlı :)

o cümleleri ben kurdum mesajın yanlış yere gitti :) ve seni ısrarla bir yere yönlendireceğim..

Grafik Tasarım GÖRSEL İLETİŞİM VE KÜLTÜRÜ DERGİSİ MART 2007 SAYISI SAYFA 89'DAN itibaren okuman gereken 5 sayfacık sadece 5 sayfa.. eğer bulamazsan dergiyi bir şekilde benimle irtibata geç.. Ben grafik tasarımcı değilim maalesef asıl mesleğim bilgisayar teknikerliği mezun olduğum okul bu ünvanı layık gördü bana :) fakat ben tasarımcı olmak için araştırıyorum okuyorum çabalıyorum.. henüz amatör bile değilim ama herkes birbirinden birşeyler öğrenmeli diye düşünüyorum, paylaşalım :) öğrenelim, gelişelim.. başarılar dilerim..

NOT: Yanlış anlaşılmasın lütfen, derdim polemik yaratmak değil.. Şahsi fikrimi sundum sanırım muhalefet oldum.. Üzgünüm:wink:

tooche

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Allahım allahım gene mi acıldı bu konu:)

trifity

🌱Yeni Üye🌱
siyah yerine farklı bir rengi geçiş olarak kullansan fıstıkların altına da gölge versen işin şekli biraz daha değişir diye düşünüyorum

alicinki

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.alicinki.com
Önce çalışma:
Müşteri kötü bir örnek seçmiş bence. Ne diye renk yeşilden siyaha gidiyor anlamadım. Güzelim fıstıkî yeşil heba olmuş. Daha güzel bir zemin oluşturulabilirdi. Fotoğraftan da kaybediyor çalışma. Fıstıklar ölü duruyor.

Sonra tartışma:
Zamanında fotokritikten üyeliğimi böyle tartışmalar yüzünden silmiştim. Bir de sürekli birbirini destekleyip başkalarını kötüleyen ekipler oluşmuştu. Burda da aynı şeyle mi karşılacağım acaba. Belki hem fotoğrafın ve hem tasarımın doğası gereği yapılan değerlendirmeler son derece öznel oluyor.