hezarfen kardeş
arkadaşım ben gayet düzeyli bi şekilde bi yazı yazdım ama sen "aynı fabrikadan çıkma zihniyetinden kurtulalım lütfen
" şeklinde kaba bi ifade kullanmışsın. eğer ki sen tasarımcıysan ben sana bunu yakıştıramadım. benim bütün tasarımcı olan arkadaşlarımın tasarımlarını ben tanırım. çünkü herkes yaptığı tasarımlara kendinden bişey ekler. kendi benliğinden. yaptığımız tasarımlar bizleri yansıtır. tabii ki başkalrını taklit ediyorsan böyle birşey söz konusu olmaz bile. işte o zaman tarz söz konusu değildir. ve bu tasarım da değildir.ayrıca sen benim fabrikamın ve zihiyetimin nerelerde olduğunu bilemezsin
saygılar delikanlı
o cümleleri ben kurdum mesajın yanlış yere gitti
ve seni ısrarla bir yere yönlendireceğim..
Grafik Tasarım GÖRSEL İLETİŞİM VE KÜLTÜRÜ DERGİSİ MART 2007 SAYISI SAYFA 89'DAN itibaren okuman gereken 5 sayfacık sadece 5 sayfa.. eğer bulamazsan dergiyi bir şekilde benimle irtibata geç.. Ben grafik tasarımcı değilim maalesef asıl mesleğim bilgisayar teknikerliği mezun olduğum okul bu ünvanı layık gördü bana
fakat ben tasarımcı olmak için araştırıyorum okuyorum çabalıyorum.. henüz amatör bile değilim ama herkes birbirinden birşeyler öğrenmeli diye düşünüyorum, paylaşalım
öğrenelim, gelişelim.. başarılar dilerim..
NOT: Yanlış anlaşılmasın lütfen, derdim polemik yaratmak değil.. Şahsi fikrimi sundum sanırım muhalefet oldum.. Üzgünüm:wink: