Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar bugün yaptım ve eklemek istedim logoyu sitede vektörel fıstık aradım ama yoktu sonra istekde bulundum baktım olucak gibi değil ben çizdim fıstığı corelde logolar daha seçilmedi hangisi olacağı yorumlarınıza sundum şimdiden sağolun
Keşke farklı karakterler seçseydin. Şunu sormak istiyorum, fıstıktan akan damlalar neyi ifade ediyor, eğer bu fıstığınözü ise su şeklinde mi akıyor. Hiç görmediğim için bilmediğim için soruyorum. Yazı karakteri çok zayıf renklerde ona keza. Fıstık yazının önüne geçmiş. Noktalar neredeyse görünmüyor. Biraz fazla çalışman gerekiyor. Logo örneklerine bakabilirsin. Üzülerek söylüyorum ki logolarını ben beğenmedim...
Keşke farklı karakterler seçseydin. Şunu sormak istiyorum, fıstıktan akan damlalar neyi ifade ediyor, eğer bu fıstığınözü ise su şeklinde mi akıyor. Hiç görmediğim için bilmediğim için soruyorum. Yazı karakteri çok zayıf renklerde ona keza. Fıstık yazının önüne geçmiş. Noktalar neredeyse görünmüyor. Biraz fazla çalışman gerekiyor. Logo örneklerine bakabilirsin. Üzülerek söylüyorum ki logolarını ben beğenmedim...
kesinlikle yanlış anladın asla asabiyet olarak yazmadım fıstıktan öyle damla akmaz diyerek lütfen yanlış anlama burda hepimizin amacı bişeyler yapmak ve paylaşmak en büyük amacımız daha güzel sunmak kesinlikle bi kızma ve asabiyet yok :wink::wink:
Bence font değiştirilirse daha iyi olucak..Fıstık görseli iyi oLmuş ama yazı ile fontu birbirine bağlamak için yuvarlaklar yada damlalar değilde daha farklı birşey kullan bence..ya da fıstığı yazıya dahil edebilirsin..Başarılar.
daha fazla logo araştırması yapmalısın bence damlalar gereksiz gibi duruyo, fontlarla değişik şeyler ortaya koyabilirsin. fıstıközü yazısı olmasa, fıstık anlaşılmakta güçlük yaratacaktır.emeğine sağlık