Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

fıstıközü logo

hamlet1987

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşlar bugün yaptım ve eklemek istedim logoyu sitede vektörel fıstık aradım ama yoktu sonra istekde bulundum baktım olucak gibi değil ben çizdim fıstığı corelde logolar daha seçilmedi hangisi olacağı yorumlarınıza sundum şimdiden sağolun

Benzer konular

tunctolgahan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.webkaynak.biz
İlk yorum benden olsun. Son çalışman diğerlerine göre daha güzel. Ayrıca fıstıkların biraz tombiş olmuş. Biraz daha uzatabilirsin. :)

byatalay

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Keşke farklı karakterler seçseydin. Şunu sormak istiyorum, fıstıktan akan damlalar neyi ifade ediyor, eğer bu fıstığınözü ise su şeklinde mi akıyor. Hiç görmediğim için bilmediğim için soruyorum. Yazı karakteri çok zayıf renklerde ona keza. Fıstık yazının önüne geçmiş. Noktalar neredeyse görünmüyor. Biraz fazla çalışman gerekiyor. Logo örneklerine bakabilirsin. Üzülerek söylüyorum ki logolarını ben beğenmedim...
fstkzkk9.jpg

Sana ilham kaynağı olsun. :)

Son düzenleme:

hamlet1987

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Keşke farklı karakterler seçseydin. Şunu sormak istiyorum, fıstıktan akan damlalar neyi ifade ediyor, eğer bu fıstığınözü ise su şeklinde mi akıyor. Hiç görmediğim için bilmediğim için soruyorum. Yazı karakteri çok zayıf renklerde ona keza. Fıstık yazının önüne geçmiş. Noktalar neredeyse görünmüyor. Biraz fazla çalışman gerekiyor. Logo örneklerine bakabilirsin. Üzülerek söylüyorum ki logolarını ben beğenmedim...

fıstıktan öyle bi damla akmaz o hayalden olan birşey yani amaç orda görsellik katabilmek yorumlarını dikkate alıcam saol

byatalay

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Biraz asabi gördüm seni. Kızmak yok. :)

TC3D Graphic Design

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
t.me
Güzel olmuş arkadaşım.
Amblem iyide Logo bana göre biraz zayıf kalmış Font değiştirsen belki dahada hoş olur.
Başarılar...

hamlet1987

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Biraz asabi gördüm seni. Kızmak yok. :)

kesinlikle yanlış anladın asla asabiyet olarak yazmadım fıstıktan öyle damla akmaz diyerek lütfen yanlış anlama burda hepimizin amacı bişeyler yapmak ve paylaşmak en büyük amacımız daha güzel sunmak kesinlikle bi kızma ve asabiyet yok :wink::wink:

émmst

👑Efsanevi Grafiker👑
Bence font değiştirilirse daha iyi olucak..Fıstık görseli iyi oLmuş ama yazı ile fontu birbirine bağlamak için yuvarlaklar yada damlalar değilde daha farklı birşey kullan bence..ya da fıstığı yazıya dahil edebilirsin..Başarılar.

gülümse_61

🏅Acemi Tasarımcı🏅
daha fazla logo araştırması yapmalısın bence damlalar gereksiz gibi duruyo, fontlarla değişik şeyler ortaya koyabilirsin. fıstıközü yazısı olmasa, fıstık anlaşılmakta güçlük yaratacaktır.emeğine sağlık