Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Flash Dosyasında Main.xml

sevecen06

🌱Yeni Üye🌱
Merhabalar arkadaşlar bir site yapacağım fakat sitenin main.xml dosyası yok o olmadan yazı veya resimlerle oynayamıyorum yardım ederseniz çok memnun olurum şimdiden teşekkür ederim

Benzer konular

vasili_zaitzev

🏆Pro Tasarımcı🏆
o zaman buna bir site editleyeceğim desen daha iyi olur :D

sevecen06

🌱Yeni Üye🌱
öylede denebilir ama sonuçta sıfırdan olacak yardımcı olabilrseniz memnun olurum

vasili_zaitzev

🏆Pro Tasarımcı🏆
demekki xml den çekmiyor bilgileri.Böle bi zorunluluk yok zaten.Movieclip leri taramak ve tek tek düzeltmek zorundasın.

sevecen06

🌱Yeni Üye🌱
bu imkansız benim için flasta çok proffesyonel değilim o yüzden main.xml dosyası olması gerekli hiç bir çözüm yolu yokmudur bunun

vasili_zaitzev

🏆Pro Tasarımcı🏆
Xml dosyalı bi template bulacaksın ya da parayı basıp bilen birine yaptıracaksın ;)

keremToo

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.keremtoo.com
gerekli xml dökümanını olusturmus olsan bile xml etiketlerinin bilgilerini döndürmek için trace almalısın ki buda nerede hangi etiketi kulandıgını tek tek bulman gerekecek. Bu durumda As en azından bir uygulama ayzacak kadar biliyor olman gerekir demektir. XML'den veri transferi yapıyor ise As yazamıyorsan o uygulamayı kaldır at yada 2 -3 ay ugrastıktan sonra indirdiğin uygulmayı kullana bilirsin. İşte sana tavsiye madem begendiğin uygulama var oturup kafa yoracaksın sonra kendi kodlarını geliştirebilesin sana kolay gelsin baya bir işin var cünkü...