Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Flash İntro Yaptırılacak.

ShiftMedya

🌱Yeni Üye🌱
Şirketimiz için 2 adet flash' a ihtiyacımız var.

Bir tanesi flash intro olacak hazır temples olabilir sorun değil fiyatta uygunluk istiyoruz sadece.

info2@ o r n e k m e r m e r @com.tr ekleyiniz yarın saat 12' den sonra görüşmeler başlayacağız.

Ödeme yolu Ziraat Bankası - PayPal - Kontör şeklinde olacaktır. İstediğimiz ilk önce yerine getirilir sonra ödeme şeklinde çalışıyoruz alan adımız com.tr' dir msn adresimden de anlaşılacağı gibi.

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Dikkat!

1. İş veren ya da İş arayan ilanlarına cevap veren her üye bölüm kurallarını okumuş olarak kabul edilir.
  2. İlanlarınızın onaylanması için ilgili açıklamada verilmiş örnek şablonlara göre konu açılmadığı takdirde ilanlarınız onaylanmayacaktır.

Duyurular:

koral85

🌱Yeni Üye🌱
firmayla daha önce çalışan birisi olarak ödemelerin yapılmadığını bildiririm.

author

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Alan adının "com.tr" olarak register edilmesinin "güven oluşturacağı" algısını düşündüreceğini sanmak "köylü kurnazlığı"ndan başka birşey değil.

Koral85'e, grafikerler.net'e üye olan tüm grafik tasarımcılar adına teşekkür etmem gerek.

Ben kendi adıma hem ShiftMedya nicki ile hem de Örnek Mermer olarak girilen ilanlara bundan sonra bakmayacağım.

ShiftMedya

🌱Yeni Üye🌱
firmayla daha önce çalışan birisi olarak ödemelerin yapılmadığını bildiririm.

Arkadaşlar cevap vereyim akıllarda soru işareti kalmasın.

Bu arkadaşa ödeme yapılmıştır. 2 arkadaş geldi sitemizi editlediler, sonra ben diğer arkadaşına ödemeyi attım,dekontlar mevcuttur ve bu koral, arkadaşı tarafından bi' nevi kazıklanmıştır ve yolladığımız ücreti vermemiştir.

Bize çamur atan arkadaşı kınıyoruz. Kul hakkına önem veren birisiyizdir. Siz gibi kişiliksiz kimse tanımıyorum. Bu mevzuu konuyu arkadaşlada görüştük ama söylediğim gibi kişilikten nasip almamış bir arkadaştır.

Ödemelerimiz düzenli yapılmıştır. Dekont mevcuttur. Sizi son kez uyarıyorum Koral bize çamur atmaya devam ederseniz Şirketimizin avukatı tarafından hukuki süreçler başlatılacaktır hakkınızda ve grafikerler.net' e. Eğer yürekliysen buyrun tc' nizi verin veya size ait bir banka hesabı verin tekrar çamur atmaya çalışın ondan sonra olacakları görün. Hodri Meydan

Umarım anlaşılmıştır konu.

Teker teker ilginiz için teşekkür ediyorum.