Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Flash mı 360 derece panorama mı

RuLeR

🌱Yeni Üye🌱
Metin Dinlenme Tesisleri

arkdaşlar ben daha yeniyim aranızda acaba bu sitedeki tesisin içinde dolaşma olayını flash tamı yoksa panorama damı yapıldı. ödev verdi hocalarda bulup bir benzerini yapmam gerekiyor. oklar vererek dolşatırmam gerek benimde.

yardımlarınız için şimdiden çokm tşekkürler:iloveyou::smile:

Benzer konular

pasha43

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşım şu program işine yarar sanırım sorunun cvbı bu programda "Tourweaver-4-Pro"

BATMANCU

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
gerçekten iyi bir soru bunu bilen arkadaşlar varsa lütfen yardım edin.ben de bilmiyorum öğrenmiş olurum

HORUS

👑Efsanevi Grafiker👑
ya bakın arkadaşlar
hocalar ödev verdi bulup yapmam gerekiyor, hoca ne dedi? panaroma yap mı dedi yoksa bunu flash da mı yap dedi?sonuçta flash lada yapılır VR programlar aracılığıylada

flashla çok zordur
burda sorduğuna göre zaten bilmiyorsun demektir

VR ister hoca dersen de 3D VR Tool Box diye bi program kullanırdım ben eskiden

asit

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.hamzaerbay.com
elinizde panaromik resim varsa burdaki mantık resmi movieclip e çevirmişler içine 2 adet buton koymuşlar tıklanınca diğer movieclip i çağırıyor panaromik olayına gelince nette aradığın tarzda kodlar mevcut eğer bulabilirsem buraya eklerim fakat aklıma şu geldi çalışma alanının merkezini referans alıp mouse uzaklığı arttıkca resim sağa sola kaysın onuda x+=i şeklinde basitce yapabilirsin "i" yi de mouse koordinatının x ini verirsin basit şekilde bu geldi aklıma kolay gelsin

RuLeR

🌱Yeni Üye🌱
farketmez hangi programda yapacağım. bir adet sokağın resimlerini çekip aynı ordaki gibi dolaştırmam lazım. ne ile yaparım ve web sitede aynen bu şekilde yayınlıcam.

en kolay hangi programda olur. şimdiden teşekkürler zaman kısalıyor :)

drnone

🌱Yeni Üye🌱
adobe after effects ıle yabmak mumkun 360 dercelık ıstedıgın mekanın fotograflarını cekıyorsun yer ve tavan dahıl daha sonra bu programda kamera goruntusu kullanrak gezınmeyı saglıyorsun flasha atarakta buton olzellıgı yababılırısn :)

aircanada

🌱Yeni Üye🌱
eger elınde panaromıc ıcın secılmıs photolar varsa photoshopla yapabılırsın nasıl oldugunu merak edersen ozel msj atabılırsın