Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

flash site yapımı hakkında soru

K@R@ BÖCÜK

🌱Yeni Üye🌱
Site yarışmasına girdik ve bugün son gün flash site yapıyoruz birkaç sorunumuz var bana yardımcı olabilecek biri var mı acaba?

Moderatör tarafında düzenlendi:

Benzer konular

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
Konunuzun başlığı olmamşı, kurallara aykırı... direk sorunuzu sorsaydınız da direk cevap verseydik?

HORUS

👑Efsanevi Grafiker👑
sorun kuralların okunmamış olması
sizin aciliyetiniz toplum kurallarını hiçe saymanıza göz yumdurmaz
siz kırmızı ışıkta geçenlerdensinizdir birde

K@R@ BÖCÜK

🌱Yeni Üye🌱
kusura bakmayın telastan ne yapacagımı bılemedım neyse sorunum 3 flash sayfam var fakat bunları bırbırıne baglayamıyorum dreamweaverda htmlye cevırdım 2 tane galerım var ılk galerımde anasayfayı galerı ıkıyı fılan cok guzel bagladık okulda ama ıkıncı sayfada yapamadık aynı kodları yazdık gene olmadı eve getırdım burda hıc bırı acılmadı

tamam kırmızı ısıkta gectım fena tosladım ama suanki saygısızlığımı mazur görün ve içinizde yardım edebilecek biri varsa lütfen yardım ederse cok sevinicem

HORUS

👑Efsanevi Grafiker👑
soruyu anlamadığım için yorum yapamıyorum, ancak bu uyarılar her ne kadar şakayla karışık ta yapılsa siz kurallara uymadığınız taktirde topik ( açmış olduğunuz konu) kilitlenecektir ve sizde istediğiniz yardımı alamayacaksınız

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Sorunuzu daha açık ve anlayaşılır bir şekilde ifade ederseniz, yardımcı olabiliriz ;)

Kolay gelsin...

K@R@ BÖCÜK

🌱Yeni Üye🌱
konunun adı deıstırılebılıyormu pekı goremedımde soruma gelınce en kısa hali flashta butonlara verdiğim linklerin hiçbiri çalışmıyor.

yokmu yardım edecek kimse:(

darth_cygan

🌟Usta Tasarımcı🌟
verdiğiniz linklerin yollarını kontrol edin derim... sanırım, sorununuzun açıklayıcılığının yetersiz olması nedeniyle, bundan daha fazlasını söylemek olanaklı değil.

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
Kurallara Aykırı Başlık:

Forum Kuralları (Mutlaka Okuyunuz)

Yaptığınız kural ihlali ile ilgili madde aşağıdaki gibidir:

Forumumuzda düzenli bir arşivleme yapılabilmesi için ve eski konulara daha çabuk ulaşabilmemiz için gönderilecek konuların başlıkları, içerikleriyle bağlantılı olmaları gerekmektedir. Kesinlikle içerik ile alakalı olmayan “çok acil yardım, bu nedir, yorum bekliyorum, ilk çalışmam" gibi bilgilendirici niteliği taşımayan konu başlıkları ile konu açmak yasaktır. Bu gibi durum/larda konuları kilitlenen üyelerin site yönetimine hesap sorma gibi bir hakları bulunmamaktadır.
Konu başlığınızı Düzelt butonu kullanarak değiştiriniz, aksi taktirde konu 15 dk. içinde kapatılacaktır...

Flood yapan üye:

https://www.grafikerler.net/forum-kurallari-mutlaka-okuyunuz-t48.html#post84
Yaptığınız kural ihlali ile ilgili madde aşağıdaki gibidir:

Alt alta aynı içerikli veya ayrı içerikli mesaj atmak flood (arka arkaya aynı içerikli veya farklı içerikli mesajın aynı kullanıcı tarafından foruma gönderilmesi ) olduğu için yasaktır! Aklınıza sonradan bir şey gelirse, yanlış yazdığınız bir şeyi ya da yanlış grafikleri mesaj içeriğinden düzenlemek için mesajınızın altında cevap yoksa mesajınızda ki Duzelt butonuna tıklayarak ekleme yapınız. Düzenleme işlemi belirli bir zaman sonra gerçekleştirilemeyeceğinden düzenleme butonu aktif olma özelliğini kaybedecektir. Flood içerikli mesajlar silinir. Tekrarı halinde kullanıcıda art niyet tespit edilirse forumdan uzaklaştırılır...

Şimdi konu düzeltım