uzman1991
🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadaşlar kendim için bi site yaptım flash programında.Okadarda iyi değilim zaten kullanmakta nese işin aslı Sitemin tamamı swf.Yani hepsini flash da yaptım.İletişim kısmına bir forum yapmak istiyorum.Tabi buna bağlı php dosyasıda.İletişim kısmından girilen bilgiler benim mail adresime gelsin diye.
Aşağıdaki linkte sitemin iletişim kısmı var.Pazar günü akşama kadar uraştım dizlerim çürüdü yinede bişi çıkmadı ortaya.Sitenin her yerine baktım bulamadım.Gelmiyor mailler benim adresime :sleepy:
RapidShare: Easy Filehosting
Mümkünse flashtan anlıyan biri burdaki dosyayı düzenleyip bana tekrar gönderebilirmi.Birde sendmail.php dosyası lazım tabi.Onu nette aradım baya mail yollamıyor benim adresime.bıktım yaw uke:uke:
Umarım derdimi anlatabilmişimdir.rahatsızlıktan dolayı kusura bakmayın:angel:
Aşağıdaki linkte sitemin iletişim kısmı var.Pazar günü akşama kadar uraştım dizlerim çürüdü yinede bişi çıkmadı ortaya.Sitenin her yerine baktım bulamadım.Gelmiyor mailler benim adresime :sleepy:
RapidShare: Easy Filehosting
Mümkünse flashtan anlıyan biri burdaki dosyayı düzenleyip bana tekrar gönderebilirmi.Birde sendmail.php dosyası lazım tabi.Onu nette aradım baya mail yollamıyor benim adresime.bıktım yaw uke:uke:
Umarım derdimi anlatabilmişimdir.rahatsızlıktan dolayı kusura bakmayın:angel: