Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Flash web sayfası için iletişim kısmı formmail

uzman1991

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.bilimanaokulu.com
Arkadaşlar kendim için bi site yaptım flash programında.Okadarda iyi değilim zaten kullanmakta :) nese işin aslı Sitemin tamamı swf.Yani hepsini flash da yaptım.İletişim kısmına bir forum yapmak istiyorum.Tabi buna bağlı php dosyasıda.İletişim kısmından girilen bilgiler benim mail adresime gelsin diye.
Aşağıdaki linkte sitemin iletişim kısmı var.Pazar günü akşama kadar uraştım dizlerim çürüdü yinede bişi çıkmadı ortaya.Sitenin her yerine baktım bulamadım.Gelmiyor mailler benim adresime :sleepy:

RapidShare: Easy Filehosting

Mümkünse flashtan anlıyan biri burdaki dosyayı düzenleyip bana tekrar gönderebilirmi.Birde sendmail.php dosyası lazım tabi.Onu nette aradım baya mail yollamıyor benim adresime.bıktım yaw :D:puke::puke:
Umarım derdimi anlatabilmişimdir.rahatsızlıktan dolayı kusura bakmayın:angel:

Benzer konular

silvershadow

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.recepdurali.com
Bunu göndericek şekilde php ile tekrar mı yazalım? ben bunda yazılmış hiçbir kod göremedim çünkü sadece sembolleri yapmışsın bırakmışsın...

uzman1991

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.bilimanaokulu.com
ewt arkadasım. phsi ile birlikte yazılması lazım zahmet olmazsa.Gerçekten sabah tan beri uraşıyorum.Acemiyim biraz.Olmadı.Nette girmedim yer kalmadı hepsi sorunlu :)fla sını koydum çünkü ona göre phpsini yazan arkadaşlar olur diye.Fla koydum çünkü nasıl yapmışlar swf den gönder diyince php ile bağlantıya nasıl geçiyor onu anlamak için :D action kodu felan... kafam karıştı iyice :D mümkünse o fla dosyasını php si ile birlikte yollarsanız çok memnun olucam.
iletişim kısmı şu adrese gitcek fatih__gumus@h o t m a il. c o m

Son düzenleme:

uzman1991

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.bilimanaokulu.com
silver senin verdiğin sitedende yaptım.Olmadı acaba hotmail adresimi yazıyorum php ye hotmail diyemi yollamıyor anlamıyorum.Flash forumda mesajınız yollandı diyor.Ama benim maile gelen giden yok :(:(:(

silvershadow

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.recepdurali.com
sadece php ye kod yazmıyorsun flashın kendi içine de kod yazılıyor...

Bu arada host php destekliyor mu?

uzman1991

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.bilimanaokulu.com
tabikide destekliyor.Nolur nolmaz diye önceki yaptığım anaokulu sitesindede denedim.Mailiniz yollandı diyor ama gelen giden yok :D