Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaslar bn bi site hazırladm ama link veremedm ve bunun dısında bazı eksiklerim var bana online yardımcı olabilrmsnz? etkialani@hotmail.com tşk ederm.
Hocam link ölmüş yenileyebilirmisiniz. Sorunum, buton yapma proğramı ile çok güzel swf butonlar yaptım. Yalnız link verdiğimde hata veriyor. Ör: 1nci butona ANASAYFA yazdım, link= index.html gösterdiğimde hata veriyor. Kendim dreamwiaver'da yaptığım hazır butonlara link verdiğimde sorun çıkmıyor. Ne yapmam lazım. Teşekkürler
Hocam link ölmüş yenileyebilirmisiniz. Sorunum, buton yapma proğramı ile çok güzel swf butonlar yaptım. Yalnız link verdiğimde hata veriyor. Ör: 1nci butona ANASAYFA yazdım, link= index.html gösterdiğimde hata veriyor. Kendim dreamwiaver'da yaptığım hazır butonlara link verdiğimde sorun çıkmıyor. Ne yapmam lazım. Teşekkürler
bu konuya değinen arkadaşlara çok teşekkürederim, aynı konudan bende mustaribim, bende flash da sıte yapmaya calısyorum, yazıya link atıyorum options dan.. fakat butona kod verıp link atayamıyorum.. vıdeo yu yenıleyebılrsenız sevnırz..