Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Flashta Reklam Sorunu

centeotle

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar, siteye biraz önce üye oldum. Bu site ile ilgili çok iyi yorumlar aldım ve başka bir yerde araştırmadan sorunumu buraya yazmak istedim.

Şimdi ben bir arkadaşım sitesi için flashta reklam hazırladım. Bir başka arkadaşın sitesinde de bu reklamı yayınlayacağız. Reklamı yayınlayacağımız site wordpress paneli kullandığı için, reklamın scripti gerekiyordu. Neyse dreamweaverde falan hazırladım scripti. İşte javascript dosyasını falan upload ettim. Fakat flasha tıklayınca link çalışmıyor. Normalde flashtayken "ctrl+enter" yapıp animasyonu izlediğimde hiç bir sorun yok. Link falan sorunsuz şekilde çalışıyor. Ama script olarak eklediğimiz çalışmıyor. Ben hazırladığım flashın sorunsuz bir şekilde scriptte çalışması için ne yapmalıyım ? Flash reklam alan sitelerde kaynak kodlarını falan inceledim ama pek iç açıcı birşey bulamadım açıkcası. Ve bu sorunu "google'da falan" nasıl aratırım onu da bilemiyorum tabi :) Bu konuda bilgisi, önerisi olan bir arkadaş varsa lütfen bana cevap yazabilir mi ? Hazırladığım script dosyasını isterseniz, yazabilirim buraya ama bana örnek bir script bulursanız, daha makbule geçer. Şimdiden ilgilenen tüm arkadaşlara teşekkür ederim.