Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Flora Konica makina problemler

umraniyeli

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar elimizde flora konica 14 pl makina var makinadan anlıyan teknik servis arıyoruz zira makinayı satan firma servis veremiyor ve garantili makinanın hava pompasına 250 dolar bizden para istedi. Yardımlarınızı bekliyorum.

SKYTH

🌟Usta Tasarımcı🌟
maxima alsaydınız keşke. maxima alan herkes mutluluğun doruklarında geziyor.

umraniyeli

🌱Yeni Üye🌱
Ozel mesajla yardimci olan tum arkadaslar sagolsun makina calisir durumda siz siz olun makina aldıgınız firmanın gecmisini iyi arastirin ben yandım siz yanmayin

ergdgl

🏅Acemi Tasarımcı🏅
konica

bu şekilde zor durumda olan bütün makinası olan bu işe emek harcayan arkadaslara makina model gözetmeksizin pompa tank ıvır zıvır parçalar stokta hazır durumdadır incik boncuk parcalara 100 200 dolara teklıf eden servisim makina satıcısıyım diyen zihniyete selam olsun hava pompası 25 dolar 250 dolar nerde 25 dolar nerde

PASSREKLAM02

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar elimizde flora konica 14 pl makina var makinadan anlıyan teknik servis arıyoruz zira makinayı satan firma servis veremiyor ve garantili makinanın hava pompasına 250 dolar bizden para istedi. Yardımlarınızı bekliyorum.

Merhabalar.. Flora Marka makine satışları bizde yapıyoruz teknik destek için bizimle irtibata gecebilirsiniz.. ayrıca parca fiyatı bizde 75 USD
garanti kapsamındaysa makineniz zaten bu parcaya para ödemenize gerek yok..

by_oren

🌱Yeni Üye🌱
İletişim dijitalde her türlü makine yedek parçasına ulaşabilirsin. bide iletişim bilgilerini göremiyorum ...

ankaradijital

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Merhabalar.. Flora Marka makine satışları bizde yapıyoruz teknik destek için bizimle irtibata gecebilirsiniz.. ayrıca parca fiyatı bizde 75 USD
garanti kapsamındaysa makineniz zaten bu parcaya para ödemenize gerek yok..

kardes bunlarda senin makinayi aldigin gibiler gelir takarlar sonra onun yaninda kil tuy nevarsa onu da degistirirler tabi garantiye girmeyen hos boya gecen her yer garanti disi zaten geri kalan demir paslanmazsa siknti yok parcalar degisince duzen tutmazsa ya operatorden ya malzemeden ikiside tutmazsa havadan :) herkes makina satiyor ben sikayet ettim sende et yoksa cinden mal getire getire bunlar cinli olmus ama ulkemde adalet var mahkemede de dersin acik hesabi var diye :)

PASSREKLAM02

🌱Yeni Üye🌱
kardes bunlarda senin makinayi aldigin gibiler gelir takarlar sonra onun yaninda kil tuy nevarsa onu da degistirirler tabi garantiye girmeyen hos boya gecen her yer garanti disi zaten geri kalan demir paslanmazsa siknti yok parcalar degisince duzen tutmazsa ya operatorden ya malzemeden ikiside tutmazsa havadan :) herkes makina satiyor ben sikayet ettim sende et yoksa cinden mal getire getire bunlar cinli olmus ama ulkemde adalet var mahkemede de dersin acik hesabi var diye :)

servis almasına gerek yok bizden parça alabilir,, ama senin amacın bizi karalamak olduğundan sen böyle yazarsın tabi... Sen ilk önce firmamıza olan borcunu öde

umraniyeli

🌱Yeni Üye🌱
Flora konica solvent makinadan son günlerde memnumum boya degişimi ve bakımdan sonra 320 ye 20 metre baskıyı boya kesmeden tek seferde basıyor geçen cuma problemimi çözen arkadaşlardan flora konica uv ve precix cnc siparişi verdim.

dijiline06

🌱Yeni Üye🌱
flora konica solvent makinadan son günlerde memnumum boya degişimi ve bakımdan sonra 320 ye 20 metre baskıyı boya kesmeden tek seferde basıyor geçen cuma problemimi çözen arkadaşlardan flora konica uv ve precix cnc siparişi verdim.

flora baskı makinası beş kuruş etmez :)

ilteray

🌱Yeni Üye🌱
flora piysadaki en iyi gövdeye sahip makina bence kim nederse desin benim için number one ben makinamı fleksi den aldım serviste çok ii gayette memnunum adam bırak makinayı tasarıma hakim değil var para al makina ondan sonra servis şöyle servis böle cırkı çıktı mesleğin biz bunca senemizi boşuna mı tükettik bu meslekte

umraniyeli

🌱Yeni Üye🌱
flora piysadaki en iyi gövdeye sahip makina bence kim nederse desin benim için number one ben makinamı fleksi den aldım serviste çok ii gayette memnunum adam bırak makinayı tasarıma hakim değil var para al makina ondan sonra servis şöyle servis böle cırkı çıktı mesleğin biz bunca senemizi boşuna mı tükettik bu meslekte

ilteray gelen cd yi bilgisayara takıp photoprintte ripleyip basmak içinmi bunca seneni tükettin? Boş yere geçmiş senelerin o zaman kardeş.:rofl:

YASQ

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.enerjidijital.com
Lütfen hamam kavgasına çevirmeyelim konuyu, hizmet tam anlamıyla verilmiş olsaydı kimse bu konuyu açmazdı.

Bence makina aldığınız ya da alacağınız firmanın önce teknik personeli hakkında araştırma yapın. Sonra makinayı sadece tezgah olarak kullanırsınız. Flora hiç de yabana atılacak bir makina değildir. Avrupa standartlarında uretilen tek çin malı dijital printer Floradır. Türkiye 'de her ne kadar "Benden başkası satamaz" tribinde olan varsa da bu makinayı biz de kanuni olarak getirip satmaktayız.

Makina alırken firmanın değil teknik departmanın hakkında bilgi edinin.

Erkan DERYA

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.istanbulreklam.com
Avrupa standartlarında uretilen tek çin malı dijital printer Floradır ---- Bu kelime yanlış...

Makine alınırken doğrular'da çok önemlidir....

TuGo

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaslar bendede konica 14 pl var yanlız baskı net değil kalibrasyonları herşeyi süper fakat baskıda kumlama yapıyor insan portesinde bile yüzü kumluyo bilgisi olan varmı

TuGo

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Sorun cozuldu Fleks media Aydin bey ve Pass reklama Tesekkurler.