Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

folyo kesim makinesi satın almak istiyorum

otlamaz

🏅Acemi Tasarımcı🏅
İş Kurana Destek Bizden

Makinalar sorunsuz çalışıyorsa - hepsi iyidir. Size folyo kesim makinası + dijital baskı makinası ve süplimasyon seti verebilirim.Bir senede servis üstünlüğü sağlarım. İlgilenirseniz bulent@dokureklam.com adresini msn ye ekleyin.Yada aynı adrese mail atın.

eeeo

🌱Yeni Üye🌱
bende roland cm 500 var.roland dan şaşma derim.115 cm kesim yapıyor. hatta 116-117 cm kestirdiğim bile oluyor.11 yıldır kullanıyorum, bir kez bile servis çağırmadım.Sorun yaşamazsın.

setire

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
slm kardes gx 24 için görüşelim bana lazım

setire

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
slm

maikina bana lazım o 537 526 01 97

beggin

🌱Yeni Üye🌱
graphtec CE 1000-60 makinamınızı satıyoruz.gayet temizdir,bakımı da yaptırılmıştır.ilgilinen olursa 05052451070 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.

mersin tasarim

🌱Yeni Üye🌱
merhabalar bende sıfır olympos marka bir tane var. dilersen satabilirim. 2-yıl garentili ben alım satım yapıyorum. tel. sıfır beşyüz kırk iki---- üç yüz kırk yedi- yetmiş bir- on iki ara görüşelim

grafox60

🌱Yeni Üye🌱
kardeş bende olumpyus aldım sorunsuz çalışıyooo 2 yıl garantili memnunum şikayetim 5 mmlik yazıları bile kesiyor tavsiye ederim görünüm reklam antalya

kaan_06

🌱Yeni Üye🌱
hocam plotter satın alacagız nasıl ulasabılırım size yclreklam @hotmail.com

ankara ycl reklam

metinakbali

🏅Acemi Tasarımcı🏅
2.EL SATILIK MUTOH PLOTTER 120 LİK

Marka / Model: MUTOH SC-1300 120 LİK PLOTTER

Fiyat: 6.000 TL.

Teslimat: Elden

Ürün ile ilgili açıklama: İKİNCİ ELDE GARANTİ.
COK TEMİZ BİR CİHAZDIR. BAKIMLARI YAPILMIŞTIR
YEDEK BICAĞI VE YEDEK HALISI MEVCUTTUR
HALI BICAK VE TEKERLERİ SIFIR DIR.
ADANA NERSİN İLLERİNDE KURULUM YAPILIR.

05413190691

mehmetaslanel

🌱Yeni Üye🌱
graftec kardeş kesinlikle graftec 10yıldır kullanıyorum birkez bile servise gitmedi

exca_kursun

🌱Yeni Üye🌱
Herkese Hayırlı İşler.. Uzakdoğu Kent Reklam olarak türkiye çapında tanınmış bir firmayız. Elimizde her türlü plotter ve digital baskı makinalarının sarf malzemeleri (ORJINAL) bulunmaktadır. Roland Mutoh Graphtech Mımakı Ionlıne Summa Cut .... plotter'ların Kesım ucları .. Halı.. Tekerler vb. her türlü malzeme bulunmaktadır..

Nayıf Kılıç - 0533 213 12 54 - 0542 581 41 88 Uzakdoğu Kent Reklam

( Her türlü soru ve görüşleriniz için -- uzakdogu_kentreklam@hot . ahmedkilic47@hot

xxray

🌱Yeni Üye🌱
jaguar

hocam bence jaguar marka plotter ı da değerlendirmeye almalısın.bende var ve çok memnunum...istersen 2e diye arat internetten onlar satıyolar

metinerer

🌱Yeni Üye🌱
kardeş bende olympos var cin malı sıfır aldım 1 senedir kullanıyorum 2 bin tl ye aldım bugune kadar hiç bi sıkıntı cıkarmadı 120 lık tavsiye ederim

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
Konunun açılış tarihi 23.04.2008 hala tavsiyede bulunuyorsunuz konuyu açan şahıs ya makineyi çoktan almıştır ya da çoktan bu işten vazgeçmiştir ...

brhntnz

🌱Yeni Üye🌱
roland 960 var elimde satılık eger duşunursen .. 0538 734 90 09

hsolmaz

🌱Yeni Üye🌱
merhaba. biz 6 yıldır UCUZ ÇİN makinesi satıyoruz. makineler hala çalışıyorrrrr..elimizde bir tane kaldı. 2.000 tl bir yıl garantili.02164181214

iremreklam

🌱Yeni Üye🌱
kardeş roland gx-24 var tertemiz 1 senelik dilersen yardımcı olabilirim

iremreklam

🌱Yeni Üye🌱
kardeş bende roland gx 24 var 3250 fiyatı 2 senelik makina daha vidası sökülmüş değil. https://www.facebook.com/IremReklam bu sitedeki numaradan bana ulaşırsın veya iremreklam alt tire eregli et hotmail nokta kom a mail atarsın

asiprensasi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
merhaba kardeş işe yeni başlayacağını vurgulamışsın, hani tutup tutmayacağı konusundada pek net bişey belli değil, bu yüzden makina alırken tekrar elinde kalmayacak ve 3 aşağı 5 yukarı aldığın fiyatına kolayca elden çıkarabileceğin bi makina olmalı diye düşünüyorum, mimaki graphtech puma gibi makinalar kalitelidir doğru fakat işe ilk başlayacağın ve halihazırda müşterisi bile belli olmayan bi çalışma için yapacağın işe orantılarsak bence çok çok lüks ve maliyetli bi sermaye olacaktır, bu yüzdendirki şahsi görüşüm ucuz çin mallarından yola çıkmandan yanadır, çok karışık bi sisteme sahip olmadıkları için korkulacak boyutta bi arıza çıkarmazlar, acemi bi operatör en fazla halı ve elmas masrafı çıkarır, ilk etapta çin malıyla yola çıkıp müşteri portföyünü oluşturduktan ve bu makina bana çok yavaş geliyor diyeceğin noktaya geldiğinde kaliteli bi makinaya dönersin , ( önereceğim makina ise copamdır,,, yıllardan beri kullanırım keseceğin folyonun ebadını ekranda gösterir papuçları güzel yerleştirirsen 8-10mt ye kadar kaydırmadan dişi zemin keser kullanımı ve proğramı kolaydır ) saygılarımla