Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

folyo kesim markası

tasarımcı

🏅Acemi Tasarımcı🏅
12 senedir kullanıyorum mimaski cg121 üstüne tanımam:)

BEZEK

🏅Acemi Tasarımcı🏅
summa d 60

elimde 0 denilebilecek kadar temiz summa d 60 makina var belçika malı düşünürseniz görüşebiliriz

ebdesign

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Plotter da sorun çıkarmayacak kalite timsali bir markamı istiyorsunuz size söyleyeceğim marka
roland_logo_small.gif

cengavermert

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Plotter hak.

Merhabalar,

Ben de Roland 'dan şaşmayın derim.En sorunsuz makinelerden biri,Türkiye de 10.000 'in üzerinde makine var.16 yıldır,çalışan modelleri var.Ayrıca servis alabileceğiniz yegane markadır.

Kolay Gelsin

Bloodensty

🏅Acemi Tasarımcı🏅
roland almalısın roland da olabilir ya da roland

StephaN

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.otosticker.com
çok süre geçmiş üstünden ama bizim ülkemizde şu gerçek ki adına alışdıgımız mala sahip cıkma ve toz kondurmama durumu var :) öncelikli şaşılmaz falan gibi yormlar çok yanlıs. en. roland rulo açma sıkıntısı var ve çok gürültülü çalışıyor prof serilerinden bahsediyorum ve çok hızlı kesim yapdıgında mutlaka hata yapıyor.! fakat. fiyat olarak graftec ve mutohdan uygun. bütün makinaları kullandım. ve şuan elimde 7 yaşında mutoh um var kesdiği ufacık yazıları görmelisiniz. ve %10 acceralation %10 speed ayarında. bile makinanın basında takip edemiorum kesdiği yazıyı %100 lere aldgımızda makina yerinde durmuyor. fakat fiyatları biraz yüksek. mutoh kadar kasılmadan hızlı kontrollü ve hatasız kesemez roland graftec de cok güzel uzun ömürlü fakat roland dan her konuda iyi oldugu kesin oda mutoh dan iyi olamaz.

Grafik Canavarı

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.niziphalkinsesi.com
ben (adı bende saklı) bir kişiden (arkadaş diyemiyeceğim, ...) rolan marka ploter aldım .bana hiç bildiğim zamanlarda bir roland verdi 3 yıl oldu ortalama 1 cm folyo bile kesmiş değilim iki katı kadar da para verdim servise gönderdim iki defa en son halen gelmedi
daha birde çok haklıymış gibi msn dede engel koymuş yazıklar olsun

o kendini biliyor