Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben de Roland 'dan şaşmayın derim.En sorunsuz makinelerden biri,Türkiye de 10.000 'in üzerinde makine var.16 yıldır,çalışan modelleri var.Ayrıca servis alabileceğiniz yegane markadır.
çok süre geçmiş üstünden ama bizim ülkemizde şu gerçek ki adına alışdıgımız mala sahip cıkma ve toz kondurmama durumu var öncelikli şaşılmaz falan gibi yormlar çok yanlıs. en. roland rulo açma sıkıntısı var ve çok gürültülü çalışıyor prof serilerinden bahsediyorum ve çok hızlı kesim yapdıgında mutlaka hata yapıyor.! fakat. fiyat olarak graftec ve mutohdan uygun. bütün makinaları kullandım. ve şuan elimde 7 yaşında mutoh um var kesdiği ufacık yazıları görmelisiniz. ve %10 acceralation %10 speed ayarında. bile makinanın basında takip edemiorum kesdiği yazıyı %100 lere aldgımızda makina yerinde durmuyor. fakat fiyatları biraz yüksek. mutoh kadar kasılmadan hızlı kontrollü ve hatasız kesemez roland graftec de cok güzel uzun ömürlü fakat roland dan her konuda iyi oldugu kesin oda mutoh dan iyi olamaz.
ben (adı bende saklı) bir kişiden (arkadaş diyemiyeceğim, ...) rolan marka ploter aldım .bana hiç bildiğim zamanlarda bir roland verdi 3 yıl oldu ortalama 1 cm folyo bile kesmiş değilim iki katı kadar da para verdim servise gönderdim iki defa en son halen gelmedi daha birde çok haklıymış gibi msn dede engel koymuş yazıklar olsun