Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

folyo kesim nasıl yollanıyor makinaya? yardım

ebru yavaş

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
arkadaşlar ben küçük bi reklam ajansında çalışıyorum genellikle dijital baskıyla alakalı çok işim oluyor folyo kesim mesela örnek vereğim kızmızıyla yazı yazıyorum dışına beyaz kontur atıyorum cama yapışacağı için belli olsun diye makinaya göndermek için beyazın dışına tekrardan kızmızı çizgi atmak gerekiyormuş çalıştığım firma tek tek çiziceksin dedi bunu daha kolay bi yöntemi yokmu acaba varsa bana yazarsanız sevinirim her folyoda tek tek çiziyorum buda çok vaktimi alıyor yardım ederseniz sevinirim şimdiden herkese teşekkür ederim

Benzer konular

crazyglad

👑Efsanevi Grafiker👑
İki renk olayını folyo kesim yapamazsın anca kntur atıp üzerine eklemeler olur
Bu konuda mehmet bey size detaylı bilgiyi verecektir

graphicturk

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.graphicturk.com
çift kontur ver

arkadaşlar ben küçük bi reklam ajansında çalışıyorum genellikle dijital baskıyla alakalı çok işim oluyor folyo kesim mesela örnek vereğim kızmızıyla yazı yazıyorum dışına beyaz kontur atıyorum cama yapışacağı için belli olsun diye makinaya göndermek için beyazın dışına tekrardan kızmızı çizgi atmak gerekiyormuş çalıştığım firma tek tek çiziceksin dedi bunu daha kolay bi yöntemi yokmu acaba varsa bana yazarsanız sevinirim her folyoda tek tek çiziyorum buda çok vaktimi alıyor yardım ederseniz sevinirim şimdiden herkese teşekkür ederim

beyazın dışına neden kırmızı çizgi atıyorsun anlamadım 2 kontur olacaksa corel de kontur sayısını 2 yap yazıya kontur verdikten sonra konturu ctrl+k tıklayarak yazıdan ayırabilirsin dersenki kırmızı sadece kırmızı gözüksün içeriden ozaman ayırdığın konturu kırmızı ile çoğalt ve ikisini birden kestir beyazda ve içini temizle
kontur.jpg

Son düzenleme:

crazyglad

👑Efsanevi Grafiker👑
beyazın dışına neden kırmızı çizgi atıyorsun anlamadım 2 konutr olacaksa corel de kontur sayısını 2 yap yazıya kontur verdikten sonra konturu ctrl+k tıklayarak yazıdan ayırabilirsin dersenki kırmızı sadece kırmızı gözüksün içeriden ozaman ayırdığın konturu kırmızı ile çoğalt ve ikisini birden kestir beyazda ve içini temizle

Yani budur işte olay :)

ebru yavaş

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
anlatamadım ben :( kırmızının dışına beyaz atıyorsunuz ya sonra baskıya gönderdiğimizde tekrar kırmızı çizgi atılması gerekiyormuş makinanın o kırmızı çizgiden kesmesi için onu anlatmaya çalışmıştım ben kırmızının dışına beyaz kontur beyazın dışına en inc kırmızı atılması gerekiyormuş

graphicturk

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.graphicturk.com
kullandığın makine

anlatamadım ben :( kırmızının dışına beyaz atıyorsunuz ya sonra baskıya gönderdiğimizde tekrar kırmızı çizgi atılması gerekiyormuş makinanın o kırmızı çizgiden kesmesi için onu anlatmaya çalışmıştım ben kırmızının dışına beyaz kontur beyazın dışına en inc kırmızı atılması gerekiyormuş

baskes makinesimi yoksa normal plottermı eğer baskes makine ise cutpath dediğimiz renkler var onlardan kullanacaksın yok normal plottersa illaki kırmızı çizgi gerekmez corel de konturu ayırdıktan sonra altta renklerin çıktığı bölüm var oraya gel outline seçeneğine renk ver birde plotterin marka modelini yazarsan daha ayrıntılı yardımcı olabiliriz baskes yaptırıyorsan corel x4 de custom spot colorda cutpath rengi var kenar çizgisini onunla yaparsın

Son düzenleme:

crazyglad

👑Efsanevi Grafiker👑
Resimle anlatmış işte 3 katman kesmek istiyorsan iç içe geçirmen gerekmıyormu onu evet
Baskes kullandığını sanmıyorum normal ploterdan bahsediyor olamlı

ebru yavaş

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bas kes roland sp 540 bu makinayla basıyorlar

N/11

👑Efsanevi Grafiker👑
arkadaşlar gereken bilgileri vermiş benim daha diyecek birşeyim yok :)

Cavga

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.uluscopy.com
Arayan Mevlasınıda Bulur Belasınınıda bulur diye boşa dememişler.. çok saol işime yaradı..:))