Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bana Antenna font ailesi lazım. Bazı yerlerde Ford Antenna diye de geçiyor. Ford'un kurumsal fontuymuş sanırım. TR olursa iyi olur. Değilse de sorun değil. Teşekkürler.
Bana Antenna font ailesi lazım. Bazı yerlerde Ford Antenna diye de geçiyor. Ford'un kurumsal fontuymuş sanırım. TR olursa iyi olur.Değilse de sorun değil.Teşekkürler.
Bağlantıda sorun olduğunu yazmadım ki zaten. Bağlantıdan bir rar dosyası iniyor, onun içinde bir klasör daha var onun içindeki rar şifreli ve şifresi yok. Dolayısıyla fonta ulaşamadığımı ifade etmiştim. Font dosyasına ulaştıysanız paylaşabilir misiniz?
Bağlantıda sorun olduğunu yazmadım ki zaten. Bağlantıdan bir rar dosyası iniyor, onun içinde bir klasör daha var onun içindeki rar şifreli ve şifresi yok. Dolayısıyla fonta ulaşamadığımı ifade etmiştim. Font dosyasına ulaştıysanız paylaşabilir misiniz?