çizilecek bir font bence fazla zaman harcamadan çizebilirsiniz.
N N/11 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 17 Haz 2008 Mesajlar 2,184 Tepkime puanı 23 23 Haz 2009 #521 çizilecek bir font bence fazla zaman harcamadan çizebilirsiniz.
A asi yakamoz 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 18 Haz 2009 Mesajlar 12 Tepkime puanı 0 23 Haz 2009 #522 mehmetsoy' Alıntı: çizilecek bir font bence fazla zaman harcamadan çizebilirsiniz. Genişletmek için tıkla ... nasıl çizebilirim peki ?
mehmetsoy' Alıntı: çizilecek bir font bence fazla zaman harcamadan çizebilirsiniz. Genişletmek için tıkla ... nasıl çizebilirim peki ?
A asi yakamoz 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 18 Haz 2009 Mesajlar 12 Tepkime puanı 0 23 Haz 2009 #523 buda yeni bulduğum bi logo yazı tipi çok hoş bunu bilen var mı ?
serpim 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 3 Ocak 2009 Mesajlar 253 Tepkime puanı 26 23 Haz 2009 #524 asi yakamoz' Alıntı: bu fontu bulamadım hala Genişletmek için tıkla ... DAFUNK2
serpim 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 3 Ocak 2009 Mesajlar 253 Tepkime puanı 26 23 Haz 2009 #525 asi yakamoz' Alıntı: buda yeni bulduğum bi logo yazı tipi çok hoş bunu bilen var mı ? Genişletmek için tıkla ... DANUBE
asi yakamoz' Alıntı: buda yeni bulduğum bi logo yazı tipi çok hoş bunu bilen var mı ? Genişletmek için tıkla ... DANUBE
A asi yakamoz 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 18 Haz 2009 Mesajlar 12 Tepkime puanı 0 23 Haz 2009 #526 @serpim hocam çok teşekkürler bayağı bi zamandır arıyodum acaba görseli güzel bu tür font indirebileceğim yada önerilerin var mı (dafont.com harici)
@serpim hocam çok teşekkürler bayağı bi zamandır arıyodum acaba görseli güzel bu tür font indirebileceğim yada önerilerin var mı (dafont.com harici)
serpim 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 3 Ocak 2009 Mesajlar 253 Tepkime puanı 26 23 Haz 2009 #527 asi yakamoz' Alıntı: @serpim hocam çok teşekkürler bayağı bi zamandır arıyodum acaba görseli güzel bu tür font indirebileceğim yada önerilerin var mı (dafont.com harici) Genişletmek için tıkla ... Önerebileceğim site https://www.myfonts.com/ Bu sitedeki fontlar paralıdır ama ben bulduklarımı burada paylaşıyorum. Siteyi inceleyin, beğendiğiniz fontlar olursa yardımcı olurum.
asi yakamoz' Alıntı: @serpim hocam çok teşekkürler bayağı bi zamandır arıyodum acaba görseli güzel bu tür font indirebileceğim yada önerilerin var mı (dafont.com harici) Genişletmek için tıkla ... Önerebileceğim site https://www.myfonts.com/ Bu sitedeki fontlar paralıdır ama ben bulduklarımı burada paylaşıyorum. Siteyi inceleyin, beğendiğiniz fontlar olursa yardımcı olurum.
ponti 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 17 Ocak 2009 Mesajlar 98 Tepkime puanı 2 Web sitesi pontinintakilari.blogspot.com 23 Haz 2009 #528 Arkadaşlar ben avatar yazı fontunu arıyorum.Örnek vermek gerekirse ; Burada avatar yazan yerdeki font.Şimdiden teşekkürler..
Arkadaşlar ben avatar yazı fontunu arıyorum.Örnek vermek gerekirse ; Burada avatar yazan yerdeki font.Şimdiden teşekkürler..
helvetica neue 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 27 May 2009 Mesajlar 63 Tepkime puanı 2 24 Haz 2009 #529 O bir font değilki el yazısı. Dikkat edersen üç tane A harfininde birbirinden farklı olduğunu görürsün.
O bir font değilki el yazısı. Dikkat edersen üç tane A harfininde birbirinden farklı olduğunu görürsün.
G ghostfox 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 22 Haz 2009 Mesajlar 14 Tepkime puanı 0 24 Haz 2009 #530 Ocean Sans ailesinin Türkçe'yi destekleyen fontlarını arıyorum. Bulabilir miyiz?
grafishop 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 2 Tem 2008 Mesajlar 2,769 Tepkime puanı 50 24 Haz 2009 #531 ghostfox' Alıntı: Ocean Sans ailesinin Türkçe'yi destekleyen fontlarını arıyorum. Bulabilir miyiz? Genişletmek için tıkla ... Umarım işine yarar RapidShare: Easy Filehosting
ghostfox' Alıntı: Ocean Sans ailesinin Türkçe'yi destekleyen fontlarını arıyorum. Bulabilir miyiz? Genişletmek için tıkla ... Umarım işine yarar RapidShare: Easy Filehosting
G ghostfox 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 22 Haz 2009 Mesajlar 14 Tepkime puanı 0 24 Haz 2009 #532 grafishop' Alıntı: Umarım işine yarar RapidShare: Easy Filehosting Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim ama malesef fontlar Türkçe karakter desteklemiyor.
grafishop' Alıntı: Umarım işine yarar RapidShare: Easy Filehosting Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim ama malesef fontlar Türkçe karakter desteklemiyor.
grafishop 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 2 Tem 2008 Mesajlar 2,769 Tepkime puanı 50 24 Haz 2009 #533 serpim birazdan el koyar olaya merak etme
serpim 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 3 Ocak 2009 Mesajlar 253 Tepkime puanı 26 24 Haz 2009 #534 ghostfox' Alıntı: Ocean Sans ailesinin Türkçe'yi destekleyen fontlarını arıyorum. Bulabilir miyiz? Genişletmek için tıkla ... Daha önce de bahsetmiştim. Adobe ve Monotype tarafından çıkarılmış fontların gördüğüm kadarıyla Türkçe desteği yok.Bu fontta olduğu gibi. Ama font Türkçeleştirme programları var bildiğim kadarıyla. Son tavsiyem budur. ------------------ Bu arada grafishop :wink: Son düzenleme: 24 Haz 2009
ghostfox' Alıntı: Ocean Sans ailesinin Türkçe'yi destekleyen fontlarını arıyorum. Bulabilir miyiz? Genişletmek için tıkla ... Daha önce de bahsetmiştim. Adobe ve Monotype tarafından çıkarılmış fontların gördüğüm kadarıyla Türkçe desteği yok.Bu fontta olduğu gibi. Ama font Türkçeleştirme programları var bildiğim kadarıyla. Son tavsiyem budur. ------------------ Bu arada grafishop :wink:
G ghostfox 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 22 Haz 2009 Mesajlar 14 Tepkime puanı 0 24 Haz 2009 #535 serpim' Alıntı: Daha önce de bahsetmiştim. Ocean Sans fontu Adobe ve Monotype tarafından çıkarılmış ve bu firmaların genelde Türkçe desteği yok.Bu fontta olduğu gibi. Ama font Türkçeleştirme programları var bildiğim kadarıyla. Son tavsiyem budur. ------------------ Bu arada grafishop :wink: Genişletmek için tıkla ... Ocean Sans Pro Semi Bold Font - Fonts.com bu linkte Türkçe desteği var ancak paralı tabi ki. Ben elinde olan vardır belki diye sordum ama yok sanırım. Satın alacağım herhalde öyle gözüküyor.
serpim' Alıntı: Daha önce de bahsetmiştim. Ocean Sans fontu Adobe ve Monotype tarafından çıkarılmış ve bu firmaların genelde Türkçe desteği yok.Bu fontta olduğu gibi. Ama font Türkçeleştirme programları var bildiğim kadarıyla. Son tavsiyem budur. ------------------ Bu arada grafishop :wink: Genişletmek için tıkla ... Ocean Sans Pro Semi Bold Font - Fonts.com bu linkte Türkçe desteği var ancak paralı tabi ki. Ben elinde olan vardır belki diye sordum ama yok sanırım. Satın alacağım herhalde öyle gözüküyor.
serpim 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 3 Ocak 2009 Mesajlar 253 Tepkime puanı 26 24 Haz 2009 #536 ghostfox' Alıntı: Ocean Sans Pro Semi Bold Font - Fonts.com bu linkte Türkçe desteği var ancak paralı tabi ki. Ben elinde olan vardır belki diye sordum ama yok sanırım. Satın alacağım herhalde öyle gözüküyor. Genişletmek için tıkla ... Genelde myfonts.com dan baktığım için gözden kaçmış. Bulmaya çalışıyorum sizin için.Hemen almayın isterseniz.
ghostfox' Alıntı: Ocean Sans Pro Semi Bold Font - Fonts.com bu linkte Türkçe desteği var ancak paralı tabi ki. Ben elinde olan vardır belki diye sordum ama yok sanırım. Satın alacağım herhalde öyle gözüküyor. Genişletmek için tıkla ... Genelde myfonts.com dan baktığım için gözden kaçmış. Bulmaya çalışıyorum sizin için.Hemen almayın isterseniz.
G ghostfox 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 22 Haz 2009 Mesajlar 14 Tepkime puanı 0 24 Haz 2009 #537 serpim' Alıntı: Genelde myfonts.com dan baktığım için gözden kaçmış. Bulmaya çalışıyorum sizin için.Hemen almayın isterseniz. Genişletmek için tıkla ... Tamam teşekkür ederim, umarım bulursunuz.
serpim' Alıntı: Genelde myfonts.com dan baktığım için gözden kaçmış. Bulmaya çalışıyorum sizin için.Hemen almayın isterseniz. Genişletmek için tıkla ... Tamam teşekkür ederim, umarım bulursunuz.
turkishdesigner 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 4 Tem 2008 Mesajlar 83 Tepkime puanı 3 25 Haz 2009 #538 arkadaslar bana acilen "De vinne ornamental" fontu lazım elinde olan varsa paylaşabilirmi?
serpim 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 3 Ocak 2009 Mesajlar 253 Tepkime puanı 26 25 Haz 2009 #539 turkishdesigner' Alıntı: arkadaslar bana acilen "De vinne ornamental" fontu lazım elinde olan varsa paylaşabilirmi? Genişletmek için tıkla ... Bu işinizi görür umarım BURADAN
turkishdesigner' Alıntı: arkadaslar bana acilen "De vinne ornamental" fontu lazım elinde olan varsa paylaşabilirmi? Genişletmek için tıkla ... Bu işinizi görür umarım BURADAN
C cihatov 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 25 Haz 2009 Mesajlar 1 Tepkime puanı 0 25 Haz 2009 #540 ultraslan fontu varmı