Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
teşekkür ederim ege... diğer konuya gelirsek de ben forumu falan doldurmadım forum istek bölümüne istekte bulundum baktım ki herkes ayriyeten bu bölüm olmasına rağmen konu açmışlar ben de açtım bi ben yapınca mı sorun oluyor yoksa bu herkes için mi geçerli eğer herkes için geçerliyse diğer konularda ben bi uyarı falan göremedim ...
teşekkür ederim ege... diğer konuya gelirsek de ben forumu falan doldurmadım forum istek bölümüne istekte bulundum baktım ki herkes ayriyeten bu bölüm olmasına rağmen konu açmışlar ben de açtım bi ben yapınca mı sorun oluyor yoksa bu herkes için mi geçerli eğer herkes için geçerliyse diğer konularda ben bi uyarı falan göremedim ...
merhabalar arkadaşlar FRATPEN logosunun fontu ve winkhouse nin fontu lasım arkdaşlar yardımcılara şimdiden teşekkürler logonun büyük versiyonu da olabilir kayıp vermeyecek
şimdiden teşekkürler.
bir de eps dosyası var yanlız benim foto shop motor falan hatası diyor açmıyor bir türlü