Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Font Kullanımı Bu Kadar Zormu ?

Muzzy

🌱Yeni Üye🌱
Windows da Font klasörünün içinde farklı klasörler açamıyoruz buda ele geçen tüm fontları aynı klasöre atacağımız anlama geliyor ama bir programda yazıya font vermek isteyince sonuna bir türlü varamadığım bir font listesi çıkıyor. Sizler nasıl baş ediyorsunuz her font tanıyamazsınız nede olsa. Bir püf noktasımı var ?

Benzer konular

Ufuk Cebeci

🏆Pro Tasarımcı🏆
zamanla tanıycaksın merak etme:) bende tam olarak hepsini bildiigimi soyleyemem ama aşağı yukarı tarz olarak bilmen yeterli.. zaten font ararken en buyuk püf noktası ne istediğini bilmek eger biliyrsan ne istediğini binlerce fontun arasından gözün kolayca bulacaktır onu;)

Freelens

🌟Usta Tasarımcı🌟
Neden bir font programi yuklemeyi dusunmuyorsunuz.

Muzzy

🌱Yeni Üye🌱
Mesela ? Benim hiç bir bilgim olmadığı için bir fikri yada bilgisi olan varsa belki paylaşır demişdim. Font Programının Tam olarak ne iş yaptığını bilmiyorum ne işe yaradığı hakkındada bir bilgim yok.

user82

🌟Usta Tasarımcı🌟
bu konuda sana yardımcı olacak yontemlerden biri Find, try, buy and download fonts online : MyFonts sitesi bu sitede what the font yazan kısma bulmak istediğin fontun oldugu yazıyı tarayıp upload ediyorsun veya corelle beraber gelen bitstream font navigatoru kullanabilirsin burada sample kısmına yazıyı yazıp tek tek butun fontları dolasman gerekecektir yani işin zor :)

kamikaze35x

🌱Yeni Üye🌱
corelin içinde font navigator diye bir font programı var sanırım senin sorununu çözer istediğin fontu görür istediğin fontu yüklersin soruyu doğru anlamışsam font navigator işini görecektir