Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Font Panelinde Sorun?

SZ

🏆Pro Tasarımcı🏆
Arkadaşlar yazımı yazıyorum ve uygun fontu seçebilmek için font paneline her zaman yaptığım gibii bir kere klikliyorum ve yön tuşlarımla tek tek geziyorum...Ama nedense biraz ilerledikten sonra en sona gidiyor ve orada birkaç font arasında değişiklik yapılabiliyor yani ortalama 1000 kadar font var ama bunlardan sadece 30-35 kadarıyla değiştirebiliyorum...Sorun nedir acaba aç kapa filan yapıyorum programı düzelmiyor.

Benzer konular

K.Çakır

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.corelturk.blogspot.com
Bu sorunu ben de yaşıyorum ve font seçmek bir eziyete dönüşüyor. Sorunun çözümü varsa ve paylaşırsa çok sevinirim.

SZ

🏆Pro Tasarımcı🏆
Arkadaşlar yokmu bu sorunu daha önce yaşıyon illustrator çekilmez bir hal aldı 3 5 font arasında gezinmekten çıldırcam...

emredb

🏅Acemi Tasarımcı🏅
3 ettik arkadaşlar, bende de aynı sıkıntı var.

ADAMINbiri

🌟Usta Tasarımcı🌟
Çok sayıda font'un açık olmasından kaynaklanıyor... açık olan fontların arasında mutlaka bozuk fontlar vardır... programda, font listesine geldiğinizde fontu tek tek seçerken, bozuk fonta denk geldiğinde program otomatik olarak ya en başa yada en sona atıyor... çok sayıda fontun açık olması demek, bilgisayarın gücünü dolayısıyla programlarında gücünü zayıflatıyor... mümkün olduğunca ihtiyacınız olan fontları ve sağlam olan fontları açık tutarak, çalışın...

SZ

🏆Pro Tasarımcı🏆
Çok sayıda font'un açık olmasından kaynaklanıyor... açık olan fontların arasında mutlaka bozuk fontlar vardır... programda, font listesine geldiğinizde fontu tek tek seçerken, bozuk fonta denk geldiğinde program otomatik olarak ya en başa yada en sona atıyor... çok sayıda fontun açık olması demek, bilgisayarın gücünü dolayısıyla programlarında gücünü zayıflatıyor... mümkün olduğunca ihtiyacınız olan fontları ve sağlam olan fontları açık tutarak, çalışın...

Şimdi font temizliğine başlıyorum inş. olur teşekkürler...

SZ

🏆Pro Tasarımcı🏆
Sorun arızalı fontları kaldırarak düzeldi... Fontları silerken 1 tane fontum Marllet fontu panelde gözüküyor ama font klasörü içerisinde yok tek tek baktım yok. Sizce ??