Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

font sorunu

Zorhon

🌱Yeni Üye🌱
Indesign CS6 kullanıyorum. wordden çagırdıgım bir yazı sayfasının, tüm fontunu değiştirmek istiyorum. word halınde bir kaç font kullanılmıs fakat tek bir fontun değişik özelliklerine çevrmek istiyorum ( regular, ıtalıc gibi).
Word sayfasını çagırdıgımda program otomatık uyarı veriyor zaten değiştirmek istedğim fontların özelliklerni tek tek seçip change all diyorum fakat işlem yapıldıktan sonra hiçbir değişikliğin olmadıgını görüyorum. tıklamam gereken bir buton mu var acaba eksik birşeyler mi yapıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim..

Benzer konular

Zorhon

🌱Yeni Üye🌱
beklıyorum acaba ne zaman cevap vericeksiniz

vejdi

♾️Grafik Gurusu♾️
Word dosyasını Indesign aktardıktan sonra

Type > Find Font

Zorhon

🌱Yeni Üye🌱
bu işlemi yaptım fakat (her seferinde olmasa da) bazen wordde kullanılan yazı fontunu tekrar soruyor, bu font sizde yok ne yapalım gibisinden. Bu durumda ne yapabilirim ?

vejdi

♾️Grafik Gurusu♾️
Word dosyasını Indesign yükledikten sonra ve bulunmayan fontları degiştirdekten sonra Indesign dosyası birdaha sormaz siz değişikliği Indesign yapıyorsunuz word kendisinde yapmıyorsunuz dikkatinizi çekeyim ve ayrıca sisteminizde bulunmayan fontları yazarmısınızı bende varsa size yollayım

Zorhon

🌱Yeni Üye🌱
o font bende de var onu kullanmak istemiyorum, dediğiniz işlemi yapmıştım fakat indesign de her açtığımda tekrar aynı sorunla karşılaşıyordum. Bende word halindeyken fontu değiştirdim ve indesign de öyle çalışmaya başladım. ara sıra tekrar bu sorunu karşıma çıkartıyor

tolgahan038

🏅Acemi Tasarımcı🏅
fontların Trutype, opentype uzantıları uyumlu olmalı, aynı font ismi olmasından ziyade.
kolay gelsin